Přejít na obsah

PAPA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PAPA

  1. No záruční oprava to samozřejmě je. Na infolince jsem si už stěžoval. Nahlásil jsem co je za problém, v jakém je to servisu atd. Ujistili mne, že to prověří a ještě ten den mi zavolají. Ten den mi volali, ale ze servisu, že se spolu bavili na základě mé stížnosti na infolince. Že pošlou dopis na technické oddělení do škodovky a že teď už se začne celá věc konečně hýbat. No, včera to byl zase týden a je opět ticho.
  2. Čaute, mám problém s autorizovaným servisem. Mám Rapida v záruce a jednoho rána mi odešla elektronika. Rozsvítili se všechny kontrolky, hlásilo to chybu závada airbagu, závada brzd a nevim co ještě. Volal jsem na asistenční službu, cca za hodinu přijeli a auto mi odtáhli do autorizovaného servisu. Po týdnu mi volali, že je to vadný pojistkový box a že ho teda musí vyměnit. Bohužel, že díl není na skladě a že se na něj musí čekat. Po cca týdnu a půl jim přišel díl, ale když ho chtěli namontovat byl kabel k baterii o metr kratší. Prý na Rapida z řízením na pravo. Poslali tedy díl zpátky a od té doby se tím zabývají přímo ve škodovce a nevědí si s tím rady. Vždy když volám do servisu, tak mi jen řeknou, že se to řeší ve škodovce a oni s tim nemůžou nic dělat. Dnes už je to měsíc a půl co je auto v servisu a mě už začíná docházet trpělivost. Kolik času má na opravu autorizovaný servis? Co by jste v takovém případě dělali vy?
  3. Ahojte, koduje někdo v okolí Liberce? Chtěl bych asistenta rozjezdu do kopec a osvětlení LED SPZ. Mám r.v.2015. Díky
  4. Ahoj, mám verzi 1.6tdi 85kw a najetých cca 31k. Kola 215/45 R16. Dojíždím každý den do práce 50km tam a 50km zpátky (okresky). Průměrná spotřeba za cestu z a do práce od 4,2 - 4,5l / 100km podle provozu. Dlouhodobý průměr 4,6l / 100km Rekord ve spotřebě minulý týden trasa cca 110km - Česká lípa - Liberec - Česká lípa - 3,7l / 100km - z toho jsem byl hodně překvapen a ani nevím jak jsem to dokázal. Prostě klidná jízda jo a uplně vypnutá klima.
  5. dělali jste už nebo víte někdo na kolik vyjde komplet spojka se setrvákem? Autorizák/ neutorizák? Občas mi to na volnoběh zarachotí, tak už s ní nejspíš bude ámen. OII 1.6tdi CR
  6. Ahoj, přišel jsi na něco? Mám sice 1.6tdi cr, ale jinak úplně to stejné.
×
×
  • Vytvořit nový...