Přejít na obsah

LviSrdicko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení LviSrdicko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, uniká mi olej někde od držáku olejového filtru a chladiče oleje. Asi právě mezi tím. Chci se zeptat, jakým způsobem se to dá opravit a případně, pokud to už někdo dělal, tak aspoň zhruba postup, jak na to protože co jsem se díval, tak ten přístup tam není ideální. Dík za info.
  2. Ahoj, spíše bych volil Febi!!!
  3. Ahoj, co dělat v případě, že vám servis vyměnil i to, co měnit třeba nebylo, aniž by tuto výměnu s vámi nejdříve prokonzultoval? Dík za příspěvky!
  4. Ahoj, mám O1 81kw r.v. 2000. No a v poslední době se mi stávalo, že mi to padalo do nouzáku, tak jsem to chtěl dát na vag. Ale o víkednu jsem ještě otevřel kapotu a koukám, koukám a byla vypadlá jedna hadička od toho ventilu, co je pod sklem. Napojím a jejda, auto se zdálo ok. Ale asi tak 20 km. Na jednom úseku jsem si řekl, že vyzkouším, jestli to snese i vyšší otáčky, aniž by to zase spadlo do nouzáku. Hodím tam trojku, zašlápnu plyn a...dostal jsem se řekl bych tak ke 4000 tisícům, možná víc a když jsem chtěl zařadit 4.stupeň, tak v momentě sešlápnutí spojky mi najednou vyletěly otáčky až do červeného na max, co jdou a potom chcípl motor. Dojel jsem v neutrálu na krajnici. A když jsem chtěl nastartovat, naskočil tak jako že se mu moc nechce a šíleně se kouřilo z výfuku. Takže... co by to mohlo být? Já tipuju rozvody, i když mají cca 25 000 km, značka SNR. Dělané komplet. Podle mě, jak to bylo v tahu a pak jsem sešlápl spojku, tak to napínácí kladka posrala při práci a přeskočily mi na řemenu zuby a bylo vymalované... Co myslíte vy?!?! Dík za rady...
  5. A co vnitřní kloub? Ten je ok?
  6. Zkontroluj, jestli štít brzdy nedrhne zevnitř o kotouč a když né, tak je to ložisko kola!!! Řeším ten samej problém.
  7. To je právě to, když je auto na zvédáku a kolo je nezatížené, tak nic. Kolo nedrhne, nemá vůli a nevydává žádný zvuk.
  8. Jo, měnil ale už to dělalo před výměnou těch gum. A je to opravdu pronikavý zvuk, pochybuju že by to dělala guma, možná kdyby byl vylezlý kord.
  9. Čau, na O1 1,9 tdi, 81kw se mi začal od předního pravého kola ozývat takový pískavý, až kvikavý zvuk, který s narustající rychlostí sílí. Kolo je bez vůle, vyměněny kotouče i desky, štít kola má od kotouče dostatečnou vzdálenost ( 100 procentně to není tím, že by ten štít drhnul o kotouč). Předem dík za rady a tipy, co by to mohlo být protože já už fakt nevím. Podle mě by to mohlo být ložisko ale jistý si nejsem.
×
×
  • Vytvořit nový...