Přejít na obsah

Marty8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    160
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marty8

  1. U starsiho auta je to otazka, kazdopadne to chce nechat si kazde dva roky prepocitat pojistku na aktualni cenu auta. Ja mam s rychlosti platby u Ceske dobrou zkusenost, resil jsem to pres smluvni servis a jak rikam, bylo to zaplacene do druheho dne primo na ucet servisu. Je pravda, ze pokud clovek nema jeste zadny bonus a zada plneni, je tam pak velka prirazka za platbu pojistneho.
  2. Já to mám pojištěné u České pojišťovny, spoluúčast 1% nebo tisíc korun, mám Superb 2010, platba All risk s povinným ručením cca 21000 za rok (musíte na ně tlačit, dají slevu). Oprava po vykradení stála 75000, spoluúčast vyjde na 1000 Kč. Je potřeba mít Columbus ve smlouvě. Platbu pojišťovna provedla do druhého dne.
  3. Takhle auto dopadlo. Přidávám i výrobní číslo navigace, kdyby na ni někdo narazil na Aukru :-)
  4. Ja prisel o Columbus v Praze Hornich Mecholupech, nastesti to udelali ciste, dalsi skoda jen na okne. Rada od Policie - navigaci vyndavat a priste si nekupovat auto Skoda :-)
  5. Tak minulý týden jsem příšel o Columbus v Praze Horních Měcholupech. Naštěstí jen rozbil okno, nic jiného nepoškodil
  6. ja si koupil baterku sam, pochybuju ze bych po trech letech uspel
  7. bud ve Skode jako originalni dil nebo je muzu nabidnout ze svych zasob, mam je na prodej
  8. Jo tenhle problem s tim vetrakem znam - pokud napeti klesne dokonce az k 12V, vypne se i topeni, pak to zacne vypinat svetla interieru atd. Koupil jsem novou Vartu silver a od te doby mam klid
  9. Chyby lze nacist napriklad VAGem, bez toho s tim nic neudelas. Filtr tam zadny neni a rozebrat to znamena pul dne prace - sundat naraznik odpojit topeni z chladiciho okruhu a rozebrat. Urcite bych do toho nesel pred nactenim chyb. Pokud je to v zaruce, tak bych to sam vubec neresil a dal do autorizaku.
  10. co mam zkusenost tak nezavisle topeni dokaze vybit baterku velmi rychle od okamziku, kdy se rozjede ventilator - take ho mam. Nicmene nikdy se mi nestalo, ze bych to nenastartoval - topeni i ventilator se vypnou pri poklesu napeti, stejne tak veskere osvetleni interieru, radio atd., ale vzdycky tam zustane dost energie na nastartovani. Pokud jezdis kratsi vzdalenosti a pouzivas to topeni, nestaci se ta baterka dobit na plnou kapacitu.
  11. co se týče toho ukládání do paměti - poloha se neuloží, když je příliš položené opěradlo, pak ani nezazní gong
  12. treba tady zesilovac http://www.ebay.de/itm/VW-Skoda-Audi-DSP-Amp-Verstarker-3T0035456-/320718050958?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoverst%C3%A4rker&hash=item4aac49168e a tady repro http://www.ebay.de/itm/Skoda-Superb-Lautsprecher-Soundsystem-Sound-System-/130517467571?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autolautsprecher&hash=item1e637281b3
  13. je to jednoduché, ke každé sedačce napájení a k sedačce řidiče navíc CAN komfortu. Dále nakódovat gateway. Pokud bys chtěl, aby se ti nastavovaly i zrcátka tak ještě vyměnit zrcátka za verzi s potenciometry.
  14. Kdyby mel nekdo zajem, mam tu na prodej madlo s originalni VW kamerou pro Columbus za 2000.
  15. ta madla nedrzi na sroub, je tam jen zarazena takova plastova zapadka, ktera jde hrozne blbe vytahnout
  16. posli soukromou zpravu, najdu ti schema .. jaky je to modelovy rok? Jinak musis pridat rele do nosice u BCM nebo BSG (face nebo predface), pripojit do bsg, pojistkovky a nakodovat.
  17. Ja tedy nevim, ale podle veskere dokumentace k te prevodovce je dimenzovana na 250Nm. A moc bych to v soucasne dobe kdy se setri kde se da nechapal proc by mela byt predimenzovana o 40%. A v tezkem Superbu budou ty spojky trpet vic nez v lehke Fabii.
  18. tipnul bych, ze pokud nemas ostrikovace svetlometu, nebudes mit ani kontrolku stavu kapaliny v ostrikovacich
  19. 230 tachometrovych, Superb 1.8TSI na dalnici Mnichov-Garmisch
  20. Marty8

    koupe barvy

    Originální příslušenství Škoda - mají to v každém autosalonu
  21. Ty máš CDAA (jak píšeš v té sekci OctII)? Myslel jsem, že až do 6/2009 dávali do SII BZB. Mám auto z 4/2009 (BZB), ale v servisu o žádné akci neví. Jde mi o to, jestli to mám zkusit někde jinde.
  22. Marty8

    Boční airbag

    Pokud se nepletu, crashsenzor je ve dveřích. Může to být nějaký nalomený drát nebo konektor.
  23. Marty8

    Superb II facelift

    Pokud bude facelift Superbu, tak to bude nekdy 2013. Udajne se ale zaroven pracuje na Superbu III, ktery by mel prijit velmi brzy po faceliftu SII.
  24. Marty8

    Vypnuti svetel

    Jde to i u Superbu bez denniho sviceni. U pred FL Octavie to neslo, u FL by to melo jit. Je to nekde v bytu 16 nebo 17, ted z hlavy nevim.
  25. Tipoval bych, ze budou nejak ucpane odvodnovaci hadice panoramaticke strechy, ktere vedou skrz A sloupky a D sloupky do podbehu. Pokud zateka do elektroinstalace, muzes cekat v budoucnu problemy s elektronikou. Zcela urcite je to na reklamaci.
×
×
  • Vytvořit nový...