Přejít na obsah

MarekD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MarekD

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Čaute, nečetl jsem celé vlákno, ale nemohl by ty problémy způsobovat třeba vychozený servo motorek nebo přidřená mísící klapka? Mě cestou z dovolené najednou jakoby přestala klima fungovat (nic jsem s ní nedělal a šel dovnitř teplý vzduch), tak jsem snížil teplotu a najednou to zase začalo foukat studené. Jinak klima mi začíná chladit až po ujetí cca 2 km a při volnoběhu téměř nechladí. Neměla by chladit hned a při volnoběhu? V servisu mi říkali že asi je to kompresorem, ale možností je více .
  2. MarekD

    Airbag

    Taky myslím, že airbagy to bylo málo. Jestli se nikomu nic nestalo, tak buď rád protože vystřelení bagů je kromě nových pytlů i investice do nové palubky, bezp. pásů sedadel atd. podle toho kolik jich vystřelí, takže buď spíše rád.
  3. To se mi stalo taky. Máš zřejmě ucpané odtokové kanálky (jsou celkem malé tak stačí lístek ze stromu a prach a ucpou se) z meziprostoru pod předním sklem, kde jsou táhla stěračů a taky otvor sání vzduchu do kabiny. Takže oddělej ten plast pod stěrači a uvidíš tam "jezero" vody, vyčisti odtokové kanálky, které jsou na každě straně nad blatníky. Až voda odteče zkontroluj pylový filtr a budeš ho muset i vysušit a z prostoru od spolujezdce se podívej na ventilátor sání a jsou tam i odpory regulace rychlosti ventilátoru. Bude to tam rezavé tak to taky vysuš.
  4. Chtěl jsem se zeptat jestli senzor deště umí i zavřít okna u zaparkovaného auta, když začne pršet. Zkoušel jsem to a myslím si že ne. Máte s tím zkušenosti?
  5. Chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat nálepka upozorňující případné zloděje, že je vozidlo chráněno vypískováním VIN na všech oknech? Vypískované kódy na oknech mám, ale jelikož jsem auto koupil v bazaru ty nálepky tam nejsou, tak jsem to tam chtěl dolepit aby to hned případného nenechavce odradilo. Dík
  6. Já si myslím že ta poznámka v návodu je prostě alibismus výrobce (stejně jako poznámka, že motor si při zvýšené zátěži může vzít 1l oleje na 100km), kdyby k tomu došlo, aby to dotyčný nemohl reklamovat. Že k tomu za určitých okolností dojít může je nám asi všem dost jasné.
  7. Čaute lidi, už loni na podzim jak jsem si pořídil dva roky starou OII, 1,9 TDi 77kW, se mi v zimě zdálo, že se motor docela pomalu zahřívá. Nechal jsem vyměnit termostat v domnění že je to tím, ale situace se moc nezlepšila. Včera jsem si však všiml, že vstup hadice sání je proveden takovým zvláštním plastovým dílem, který je "průchzí" zepředu i z motoru a vzduch je nasáván z vrchu. Napadla mě taková myšlenka na zimu ten plast něčím zadělat, aby to sálo vzduch z prostoru motoru (může být přece jenom teplejší a motor se dříve zahřeje). Nebo mi tam něco chybí?
×
×
  • Vytvořit nový...