Přejít na obsah

turbomouse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení turbomouse

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. u čtení podobných diskuzí se člověk opravdu zasměje... Někdo kdo autu očividně vůbec nerozumí se tady snaží zjistit co autu vůbec je (přitom by se stačilo logicky zamyslet) Většinou se mu dostane nesmyslných odpovědí od lidí, kteří si s těží vymění olej a už vůbec neví jak věci v autě fungujou (občas se teda stane, že mu někdo poradí správně, abych nekřivdil...) Nakonec stejně jede do servisu, páč by to sám stejně nevyřešil a vítězoslavně sem napíše co tomu vlastně bylo a ještě se diví, že se zadřenej kompresor neobjeví na diagnostice... konečná XD
  2. no nevim, já sehnal přesně to co jsem chtěl. A určitě jsem na tom ušetřil víc, než kdybych koupil základ a pak dodělával. Nehledě na to, že s doděláváním je akorát mr****
  3. Nějak nechápu lidi, co si koupí social verzi a pak do toho vymejšlí pí******. Neni jednodušší a levnější koupit si auto s výbavou kterou chci?
  4. Počkééj kouknu se do svý křištálový koule ......ještě čekej ...... nic. Moje rada? Dejte to někomu, kdo tomu rozumí, nejlíp do servisu.
  5. Pokud ti nejde ani troubit,tak si priprav 3 500kc na ridici jednotku volantu.
  6. Panove,nechci vam brat iluze,ale turbo ma jenom funet, piskat v zadnym pripade... Takze pokud hned po staru nedavate turbu sanci se poradne promazat a zahrat na provozni teplotu,tak piskani je znameni,ze muzete zacit sertrit.
  7. Reklamace na tohle? Ftipna poznamka....
  8. to je moc prace navic, schranka se da snadno vycvaknout,ale opatrne!!!!
  9. Konstrukcni vada,pokud to mas v zaruce tak to reklamuj,ale pokud nemas poskozenou parabolu,tak necekej vymenu. Svetlo ti vysusi a vzadu vymeni takovej malej nepatrnej dil a odchod.
  10. Pokud ti muzu poradit, netankuj vic nez ti vycvakne pistole. Konstrukteri vi proc to tak maji delat a navic pokud ti palivo natece v systemu kam nema,zacne ti to hlasit chybu v odvetravani palivove nadrze. A pokud ti spatne ukazuje rucicka, zajed si ji nechat do servisu zkalibrovat.
×
×
  • Vytvořit nový...