Přejít na obsah

deny8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem deny8

  1. deny8

    zvednuti octavie

    JJ,mam na něj tel,podívám se po něm a pošlu SZ
  2. deny8

    zvednuti octavie

    Není zač, myslím, že KAKOS tady odsud by ti to zodpověděl přesně, protože ten mi ty podložky dělal a nejen mě a dost si to nastudoval, má na ně program v CNCčku v práci, tak myslím, že skoro jistě někomu dělal podložky i na O2.
  3. deny8

    zvednuti octavie

    Ahoj, já mám na jedničkový oktávce pružiny z dvojkového kombika a mám podložky těchto rozměrů,předpokládám, že by mohly pasovat i na tvoji....ale ber to jen jako názor,nebo odhad....
  4. deny8

    zvednuti octavie

    Čauves,já problém neměl,sice jsem šel přes známého,kvůli černým předním oknům,ale toho zvednutí si tam ani nevšimnul, a pak kdyby jsi byl hodně drzej, můžeš tvrdit,že jsou to podložky homologovaný (existují,ale jsou daleko nižší) a na té podložce nemá šanci vidět nic,jestli tam má něco vyražené nebo nemá-pak žáleží na technikovi-když si ráno špatně vrzne doma,tak tě vykopne i s novým autem.
  5. Nebudu se hádat, mě je to celkem dost jedno, jak si to kdo udělá, říkám pouze to, k čemu jsem došel po zvednutí svého auta o nějaké 3cm výš než je Scout...Samozřejmě neznám Tvoje zkušenosti se zvednutím, resp.nacpáním tenisáků do pružin a jízdou na tom, ale vím jak ta prdel ulítávala v zatáčce na každém kaménku klukům co měli takovýhle "tenisákový"toleda... ;)Co se funkce tlumiče týká, tak si určo myslím, že pokud mu vezmeš, nebo výrazně omezíš (tenisákama) možnost pohybu-tedy i tlumení, bude ti ta kára jenom pružit a tedy i velice pěkně skákat (třeba jako Maxipes Fík:smich:) ale je každého věc, čím chce jezdit nebo skákat.
  6. jestli máš pruziny unavené,vymackané, tak jsou ti dorazy na pytel,auto bude sedet jako kacena,jen ti to nebude dřít,nebo mlátit. jestli to nechceš přímo zvedat, tak neinvestuj nesmyslně do nějakých dorazů a podložek a kup si nové zadní pružiny,které obě na netu jsem sehnal za 500 a máš klid. jestli to chceš zvednout,nech si navíc pod ně udělat silonové podložky.-viz moje příspěvky tenisáky a puky jsou velká volovina,kterou sice dělali např.dročkaři,ale za minulýho režimu,kdy se nic nedalo sehnat,tak takhle improvizovali...bud ti to bude mlátit, nebo v případě tenisáků,pokud je tam už narveš, tak ustřelovat, protože v tu chvíli jsi zrušil funkci tlumiče.
  7. nene, v pohodě, záleží na tom,co konkrétně koupíš. Podívej např. sem: http://www.tech-tuning.cz/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/ to jsem jentak nazdařbůch našel.....když máš centrál, tak napojit na něj alarm s dálkou opravdu není nic náročného, já jsem na elektriku taky slabší a nechtělo se mi s tím zaobírat, nebo něco rozvrtat, tak jsem si to nechal tady v Praze(vyšší ceny) namontovat a bez faktury, která mi je beztak k ničemu za 1500kč.takže pokud bys koupil alarm za litr, vyjde tě to celkem 2500 a máš pokoj. Neříkám, že alarm ti auto zabezpečí na sto procent,ale určo je lepší, než nějaké pískování oken,které zohledňují pojišťovny.
  8. Můj názor je, že DO absolutně není víc nebezpečné když to otevíráš klíčem,dokonce, bych řekl, že pokud bys měl důkladně zaslepené všechny zámky a používal jen dálku, je to nejbezpečnější varianta, ale je tam háček v tom, že když neco selže, tak se do auta nedostaneš. Já na tvém místě bych si koupil alarm s dálkou a protože už máš centrál, bude i instalace sranda. A zabuješ dvě mouchy jednou ranou, z pohledu zloděje...proč polezu do auta, které řve (i když v dnešní době tomu kolemjdoucí nevěnují pozornost), když je ranec octavek, které jsou bez alarmu. A cena dálkového ovládání -ted střílím od boku-se pohybuje cca 1000kč, cena obyč alarmu s dálkou už od 1100kč. já sám mám Sentinel 1100,který je i s paegrem s dosahem až 1km, zamyká mi auto i s funkcí zavření oken, mám ho 2 rok, je bezproblémový a stál mě 1800kč.
  9. no jsou tam vyšší teploty,...nevím, ale určitě brisky jsou špatný, ty densa vycistit, tak nepoznáš, že mají 10tis.km,ale brisky mají uplně upálený kontakty...
  10. Tak včera jsem měnil svíčky+kabely(jeden jsem měl špatný a protože prodávají celou sadu,vyměnil jsem všechny).Mam tam ještě LPG,takže při tom málu místa se tam motá ještě ten plyn, ale musím říct, že oproti minulé výměně, kdy jsem sundaval celé sání (ukrutný vopruz-zvlášť v zimě, kdy plasty velice rádi praskají), tak ted to byla fakt sranda. Specielní nářadí-stačil pouze svářecí drát, na kterém jsem na jednom konci udelal oko jako držadlo druhý konec jsem zahnul do praveho úhle cca 4mm na vytáhnutí fajfek. Pak stačí krásně obyčejná gola-svíčák, na něj dát kloubek na kloubek dlouhý nástavec a ráčnu. S tímhle se člověk dostane ke všem svíčkám.Trochu jsem si vyhrál s tím,když jsem dával nové svíčky-trefit se, ale ze předu se tam dá mezi trubkama sání krásně vidět a i si pomoc. Pro ty, ktreří mají před výměnou svíček a jezdí taky na LPG- nedoporučuji si kupovat BRISK-silver, protože na nich jsem najel 10 000km a jsou uplně v hajzlu. Předtím jsem tam měl DENSO, najel jsem na nich také 10 000 a oproti těm Briskám vypadjí jako nové. A cenově jsou srovnatelné-jedna cca 80-90kč.
  11. Zdarec,chlapi mám otázku,která souvisí s tématem,včera jsem měnil lambda sondu,protože Vag psal že je špatná a fakt to jezdilo na kokot. Jízda si sice zlepšila,jde to líp za plynem, ale stejně to čas od času lehce vynechá a trochu přidusí. Za běžícího motoru jsem zkusil,jestli nemám nějaký volnější kabel ke svíčce a na prvním válci jsem dostal pecku do ruky. tak jsem se chtěl zeptat, je v prdeli svíčka, nebo ten kabel? nebo se to snad může stát a mám hledat chybu jinde?? díky za tipy... jo a výměna lambdy je fakt sranda,vůbec nebyla připečená,šla krásně povolit,jen to chce i u tak malýho motůrku jako má 1,6,mít malý ruce,protože dostat se k tomu torxu bylo docela honička. nechápu jak se jim ve škodovce povedlo udělat takto slabý obsah tak nepřístupný,když jsem měl alfu-3litra, tak ten přístup byl stejný jako tady...ne oprava-lepší,protože znepřístupnění svíček,jaké se povedlo těm pitomcům v Boleslavi nemá ve světě snad konkurenci!!
  12. Ahoj,mě to dělává spodní čep ramene-kulák na rameni.
  13. deny8

    lambda

    Já takovéhle problémy nikdy neměl....a pár různých značek už jsem prostřídal....hlavně je to investice,která není nikde vidět a ty nemám rád:)
  14. deny8

    lambda

    JJ,máš pravdu,včera jsem se na to přeletování konektoru ptal a dozvěděl jsem se to přesně takhle: že dost pravděpodobně zkreslovat bude,takže mě jestě napadlo,když seženu takovou,co má stejný piny,ale jiný konektor,tak ji přepinovat...je tam pořád litr až patnácet finanční rozdíl:(, stejně nechápu,proč mi tahle co mám tak rychle odešla..... Zajímavý je, že auto sice občas nejde za plynem a je zdechlejší než jindy (1,6 v automatu je už takhle zdechlina), ale spotřeba se nejen,že nezvedla,ale snad bych řekl že je i menší,nevím...
  15. deny8

    lambda

    AHA...DĚKUJU, TAKŽE ROZDÍLY JSOU JEN V KONEKTORECH? JINAK SAMOTNÁ TA LAMBDA JE JEDNO JAKÁ JE? PŘED ROKEM A PŮL JSEM JI MĚNIL,RESP.NECHÁVAL MĚNIT,TENKRÁT NAIVNĚ JSEM TAM NECHAL DÁT ORIGO DÍL A VYDRŽEL 40 TISÍCKM A JE V HAJZLU.TAKŽE TED TAM DÁM NEJLEVNĚJŠÍ VEZI CO JE MOŽNÁ,PROTOŽE JE TO STEJNĚ JEDNO A VYHODIT 3500,NEBO DÁT 800KČ JE UŽ VELKÝ ROZDÍL... DÍKY MOC
  16. deny8

    lambda

    Zdravím všechny,poradíte mi někdo,která Lambda sonda je ta správná na 1,6,74 kW, 99rok, motor AKL??? Děkuji předem
  17. deny8

    zvednuti octavie

    ukázka,kdy se zvednutí opravdu vyplatí,ještě tak mít 4x4.......
×
×
  • Vytvořit nový...