Přejít na obsah

Lajosch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lajosch

  1. Půjde přizpůsobit vystřelovák s DO jako je u yeti 2013 na fabii 1 z r.2007, která je vybavená nesklopným klíčem s DO? Díky
  2. vyměň servoolej je to fakt znát a pak ti to půjde skoro jako elektrohydraulický. ted jsem to taky řešil (origo olej) a je to paráda. taky záleží na šířce pneu... 225 vs. 195 je znát.
  3. Lajosch

    smrad v autě

    Zdravim pánové, stala se mi nedávno taková nemilá věc. Vezl jsem sekačku na chatu a v kufru se mi rozlilo trochu benzínu, protože kanistřík co jsem vezl netěsnil a převratil se, nevylilo se ho moc ale smrad v autě z toho neskutečný. Vyndal jsem koberce z kufru i boční obložení a drhnul jsem to kartáčem proplachoval vodou, nic nepomáhá. Auto mi stojí vedle domu s pootevřenými zadními okénky, pořád to tam prostě smrdí. Nevim vůbec co s tim. Mám pocit že to v autě nasaklo uplně všechno :-( Nemáte s tim někdo zkušenosti jak se toho zbavit?
  4. Lajosch

    Zarovky H4

    Zdravim pánové, světla u octy jsou docela problém, měl jsem na svojí octě původní 10let starý světla a ty byly uplně slepý, parabola ale hlavně kryt, který je z plastu je po letech zešedlý a neprůhledný přes takové mikroprasklinky to při zapnutých světlech vypada jak kdyby byl světlomet zamlžen. To je problém všech octavii, prostě je to jen plast. To pak můžete se žarovkami experimentovat jak chcete a nic neuvidíte. Ja jsem to nakonec vyřešil koupí fungl nových originálních světlometů. To byl neskutečný rozdíl. Namontoval jsem žarovky Philips BlueVision a naprostá spokojenost.
  5. Zdravim vás, potřeboval bych váš názor na toto radio http://www.exa.cz/autoradio-kenwood-kdc-w3044g/ , nebo případně nějaké alternativy. Jde mi především o připojení na s.w. a zelené podsvícení. Díky
  6. Díky za rady. Půjdu teda asi do těch powerbass když jsou i s podložkama.
  7. Mam už skoro rok 1,8T agu a nemůžu si stěžovat ani na tu spotřebu, předtim jsem fabii htp a s ní jsem jezdil od 4,5 do 9 litrů zaleželo na nákladu a s turbem podle palubního počítače dlouhodobá 8,4 a to jezdim hodně krátký cesty. Na dalku jsem to vyzkoušel tejden v DE po dalnicích 1600km a spotřeba 7,2 v letě tzn. klima chladila naplno ještě k tomu 4 lidi a plnej kufr. Takže doporučuju. Super svezení, super spolehlivost.
  8. Ahoj, měl bych taky jeden dotaz, mám radiu PIONEER DEH-2020MP a uvažuji o koupi repro + mdf (zatím jen přední) investice do 2500,- zaujala mě nabídka http://www.audioves.cz/Alpine/Alpine-SXE-1...avia_g4216.html. Tak by mě zajímaly nějaké alternativy. díky
  9. Lajosch

    Mlžení oken

    Ten filtr tam mám od dubna nový, nevim jestli by za tak kratkou dobu odešel. Jinak pod řidičovýma dveřma jsem dnes našel mokrý těsnení ale koberec mokrý nebyl, mohlo by to vadit?
  10. Lajosch

    Mlžení oken

    čau dotaz: když je vlhko a chladno nemusí ani pršet tak mi trvá strašně dlouho než vofoukám čelní sklo(cca 20 min i víc) a zadní boční okna jsou pořád zamlžený, ofuk skla musim mít pořád puštěnej naplno. Mam climatronik má to nějakej vliv. Ve fabii to nikdy tak hrozný nebylo. Dík za odpovědi
  11. Lajosch

    blikání DO

    čau poraďte prosím, dnes mi přestalo při zamykání blikat auto, čim to může být? Při odemykání blikne ale při zamykání prostě ne.
  12. Já je tam mam a žádnej problém.
×
×
  • Vytvořit nový...