Přejít na obsah

Koules

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

935 zobrazení profilu

Oznámení Koules

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. vick:ale kdybych ty srouby mel jo nejak dlouhy tak bych se nerozjel vubec si myslim ne? chtelo to jen fakt trochu popojet a bylo to ok, ten sroub by tam furt dřel ne?ja bych to mozna taky videl na tu rucku, pac v zime jsem ju moc nepoužival, a na to prehazovani jsem ju dost stahnul. SUPe:tak jako jo jsou to MAM8 ale je na spousta různych autech nez na audi, ty kola se mi líbí, sto lidi sto chutí.
  2. cuzik: podlozky tam mam, o rameno to na 100% nedře,dal jsem, tam prsty uplne v poho. a dlouhe srouby, to taky pochybuju, koupil jsem 45mm podlozka 15mm, tak je to tak cca uchyceny na 2cm. ale smrad me prisel jako by kotouč ale od teho co jsem se rozjel uz ok.
  3. Kua ještě jak jsem tedka večer sedl do auta tak jsem to cítil.doufám že jsem tam nic neupekl :-D
  4. tak chlapy mam prezuto jeste taeda dodatečne je necham radsi převážit. akorat teda jak jsem o obul tak se neslo rozjet musel jsem temu dam poradnej knéédl.pak toho smradu to jsem nechapal, nesetkal se stim nekdo? jinak tady nejaky foto.
  5. jo dík žraloku, to jsem taky nasel, ale jsem pres toto LAMA a docela me to nestacilo abych to pochopil.a delku bych zmerit mohl,ale treba nevim jesli by mel bejt ten sroub kuzel nebo koule kdyz jsou dva druhy.na kolikati otackach by melo cca kolik drzeT? kdyz jsem to nikde nanasel tak jsem myslel ze je to forum od teho abych se ptal vas zkusenejsich, abych se to dozvedel, je mi jasny ze tobe to prijde jako normalni a jasna vec a klepes si na celo,na co se to ptam za kraviny,ale kdyz clovek nevi tak víš co...
  6. Ok.a šrouby jak dlouhé? A kužel nebo koule?
  7. a k čemu je lepsi kdyz je tam to osazeni? ja kde prave vsude koukam, tak to vypada prave jako podlozka jen, koupil jsem kola MAM8 a typek mi rikal ze to ma stredovou diru klasika koncern.(ale nevedel kolik) neco jsem nasel na netu že by to melo bejt 57,1 a to je to osazeni o kterem jsi zminoval na te podlozce?
  8. Tak to bude asi nejlepší to dat aj na zadek.ať to trochu vypadá.prosím te máš stim zkušenost? Kde to koupit?a koupit těch 10mm? Tím pádem aj nové šrouby delší ne?
  9. zdravím chlapy, nesetkaly ste se stim nekdo? v TP mam ET 37. koupil jsem kola, a koukam ze na kole je ET 47.sem tam mi nekdo rekne ze to bude drhnout, nekdo mi rekne ze je to v pohodě. prosim nemate stim nekdo zkušenost? jinak teda kola jsou18¨ 8Jx18 ET47 rozteč 5x112, gumy 225/40R18. dík
  10. zdravím, mam problem se zesíkem, kdyz radio hraje potichu, basak jde slyset, jak ho zesilím tak prestane hrat, a problikava protect, a kdyz hraje potichu a dotknu se zesilovace tak prestane taky hrat:-D pustim se ho a zacne hrat :-D cim to muze byt? spatna kostra? diky za rady.
  11. zdravim, vcera se mi stal ten samej problem, nesli okna, zrcatka, stropni svetlo taky zlobelo ani kufr se nezamcel. ale po 10 min, slo zase vse normalne, chtel bych se podivat na pojistky ale, nevim kera to je, nemam tam zadny označení..., nevi nekdo nahodou jak ju poznam ?predem diky
×
×
  • Vytvořit nový...