Přejít na obsah

hanesek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    246
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hanesek

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Bez antény je 9 mA, a anténa je pin 3. 11 jsou repráky. Tak jsem to odpojil a radio hraje.Jen je míň citlivé. Až bude čas tak to přepojím na spínačku.
  2. Chtěl bych se zeptat ,kolik mají ty Vaše radia spotřebu v klidu?Mám 7010B a má 200 mA.Zjistil jsem,že to dělá 12V na anténu,které je stále pod napětím.Teď přemýšlím co s tím.
  3. Mám BSE a točí 3800. Tak nevím co bys chtěl,abys potom nemusel přidělávat šlapátka.😁😁
  4. Tak jsem koupil nový,už ho nikomu nepůjčím.Mají ho v Práglu ,tak došel za 2 dny.
  5. neví někdo jak opravit verzi 11.11.? Kabel připojím ,načte jednotky i hodnoty kanálů, ale nic nezmění.Občas spadne. Protože je licence neaktivní. Fungoval hodně dlouho dokud jsem ho nepůjčil kamošovi.
  6. To sice ne,ale kompresor funguje jen nad 5°C.Když jsem se ptal ve Škodovce co dělat,tak odpověď " Jeďte do krytých garáží a tam nechte klimu 10 min. běžet". Rada nad zlato.
  7. hanesek

    Autobatéria

    Další nevýhody Lidl a levných je,že při připojení prsknou a neumí nabít podvybité baterie.Normální dobití zvládnou jako Ctek.
  8. Mně teda nic na BSE nekope,ale FI 1,4 jo tam je normál.
  9. Stržený závit v držáku teda. Jestli tam jde dát vložka nevím . Ještě zkusit protáhnout závitníkem ,ale nevím .
  10. Za mě ,všichni ti asistenti a vychytávky dělaji z lidí blbce.Dnes si nemůžu koupit auto jaké chci ,ale jaké mi dovolí.☹️
  11. Zdravím,funguje někomu při zařazení zpátečky sklopení pravého sklíčka zrcátka na obrubník?V návodu to nemám. Mám tour 2012, tak nevím jestli to umí.
  12. Kod motoru ? EU ? Mám BSE EU5 a proti EU4 se mi zdají rozjezdy línější . Mám ještě FI 1,4 50KW a ta je hbitější EU4.
  13. Tak jsem taky vytáhl rezervu a je tam sucho . Jen nechápu proč jsou na dně tři díry zalepeny izolepou. jedna už byla skoro odlepená a druhá se začala taky loupat. Tak jsem je strhl a přelepil zatím zase izolačkou. Koupím špunty a dám místo izolačky. Máte to taky tak ?
×
×
  • Vytvořit nový...