Přejít na obsah

Lapiduch_CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lapiduch_CZ

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Lidi, mě se na Superbu rok 2012 při umývání vapkou odloupl 2x lak a to pod spojem mezi předními a zadními dveřmi. Je to místo, kde ani když děti vystupují, tak tam nejde dát noha. Jsou tam dvě hrany, který jsou profilovaný pod dveře a na každé se mi to stalo a hned nad sebou. Technik ano reklamace a Škoda Mladá Boleslav ne. Prý mechanické poškození. Jenže tam byla rez a tak lak odskočil. No nebýt zima, tak možná bych to zkusil jinak. Ale nakonec jsem to řešil, že jsem nechal opravit ťukanec na 5 dveří a oni to rozepsali do toho a havarijko to zaplatilo. No ale mazec.To chce právníka a poradit se.
  2. Prodám ten co je na obrázku od waikiki. Za levno. I se šroubama a konektorem. Jen nevím, jestli je tam přípojné místo připravené či musí dodělat. Pouze pak musíš koupit tu redukci pro tvůj model mobilu.
  3. Lidi večer D1 na 5 259 km/h. Zařadil jsem 6 a hned to šlo dolů. Absolutně sám a prázdnej a nejspíš 100 oktanový benzín. A zrychlení nevím, ale nebude to o moc horší.
  4. Vím, že jsme u škodovky, ale to by mohlo být jedno. Dodělávaná navigace do Transportera modelových rok 2013. Auto bylo z výroby jen s přípravou pro rádio. A nefunguje tohle: - scanováni (hledání) stanic - pod seznamem stanic je jen jedna a to ta co právě hraje - nezobrazuje traffic, vždy 0 zpráv Díky.
  5. Lidi můžu míít nahrané mapy východ i západ na HDD nebo pouze vždy jednu?
  6. Zdar. Já mám Athose od Jablotronu a to ve verzi, že je originál alarm škoda a na ně připojen Athos s GSM a GPS systémem. Super, ale není to ono. Nepodporuje všechny možnosti. Když bych měl možnost, tak asi bych to nechal předělat. Alarm nepozná zda je auto zajištěno, stav baterie a ani pokus na spuštění houkačky nejde. Zas teda naštěstí hlásí v pořádku co způsobí alarm, ale není to ono. Před tím jsem to měl ve fabii a tam to bylo bombastický. Náklon, kapota atd. vše fungovalo. Ještě jsem nezkoušel zapnout na dálku imo zajištění. Musím zkusit.
  7. Zdar. Teď to taky řeším. Ne sice pro škodu, ale daleko to není. Transportér. Taky bych to táhl, levý sloupek, pak střecha nad oknem a pak ven ke kameře. Asi nejjednodušší. Když to není do kamionu. Tam to může být hned nad přístrojovou deskou.
  8. Lapiduch_CZ

    Turbo

    Tak blbá otázka, promiň zeptal jsem se slušně. Nic víc. A když ty nazveš moji otázku blbou, tak ty jsi debil u mě.
  9. Lapiduch_CZ

    Turbo

    zdar, tak by mě zajímalo kde jezdíš a kolik ti je?
  10. A já to tak před 20 lety taky zažil na sídlišti Máj České Budějovice. Ale nikdo moc neřešil při pošoupnutí s následním bržděním. Prostě se to zastavilo o další auto nebo samo.
  11. Podle mě to je sériová 3,6 a možná kombik. Já jsem jel 241 podle digitálního ukazatele. Do 210 to zrychlení je dost slušný a pak už je to lenochod. Můj kombik by dal i víc, ale vždy mi tam někdo vjel. Podotýkám německá dálnice A6 před rozvadovem. a kombík bez fl má maximálku 247 a 100 za 6,7.
  12. Lapiduch_CZ

    Turbo

    Tam je myslím napsáno, že passat tam dávají 7 stupň. převodovku a proto to možná vydrží. Nevím, ale co má R36.
  13. To máš pravdu. Já taky říkám, že není tak ukecaná jak jiný, ale sorry, jedna věc se jim nepovedla. Mám jednu v octávce a druhou v superbu a čas příjezdu je hodně nadceněnej a to mám nastaveno rychlost (myslím způsob jízdy). Nemyslím druh trasy, ale asi ten nějaký koeficient na výpočet rychlosti. To jiný navigace nedělejí. Na trati do Rumunska 1300 km, to udělalo 3 hodiny navíc. A to jsme to jezdily 17 hodin. To si myslím, že je 20% mimo realitu. To je dost. Ale zase některý věci mají ty ostatní navigace vymakanější. Vše má svý plusy a mínusy. A zpětná kamera. Ta je přece napojená s tunerem tak že je rádio, kamera a poslední je tuner. Tak to teda píšou tu na foru. Mám to naštudovaný, protože bych ji chtěl. Další bezpečnost a jistotu. Do zdi už manželka nacouvala, ale spíš si při couvání zapoměla, že sedí v automatu. Měli jsme to 14 dní. Takže se nedá nic dělat. Stávají se horší věci a hlavně se jí a dětem nic nestalo. To je pro mě důležitější.
×
×
  • Vytvořit nový...