Přejít na obsah

MilosP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MilosP

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Uvazuji o nakupu tazneho zarizeni na Octavii 2 lift. Co doporucujete? Existuje i neco jineho jak original Skoda?
  2. To ti Tony závidím, že to dělají jen ty kamiony. U mě se to stane třeba v přírodě, daleko od civilizace.
  3. Na Jablotron ve Felicii (r.v. 1998) jsem si taky ani jednou nemohl stěžovat.
  4. Tak jsem se vrátil ze servisu. Od vyměny celé jednotky s náklonovým čidlem (1.5 měsíce) bylo vyvoláno celkem 9 samovolných poplachů. Co je zaznamenáno, tak posldní 4 spuštění tentokrát nebylo od náklonového čidla, ale už od čidel hlídající vnitřní prostor.
  5. Náklonové čidlo bylo vyměněno celkem 3x, naposledy před měsícem. Do výměny se jim nikdy moc nechce. Vím, co se s autem dělá, vždy jsem přítomen servisním pracem, takže opravdu vím, že se čidlo vyměnilo.
  6. V servise mě říkali, že to řeší přímo ze Škodovkou. A jelikož jsem tam vždy nějpozději do dvou měsíců, tak ze mě nemají velkou radost. Tak předpokládám, že se opravdu snaží. Několikrát se nahrával novejší soft do auta nebo ručně měnilo nějaké nastavení VAGem, které zaslal výrobce. Občas po ručním zásahu se ale třeba přestala otvírat jedna strana dveří ap.
  7. Bohužel i ta citlivost se snižovala a nepomohlo to.
  8. Od počátku (od 11/2004) zlobí originální alarm s náklonovým čidlem. Bez zjevné příčiny se spustí tak jednou za 14 dní až měsíc. Záludné je na tom to, že se spustí třeba hodinu po uzamčení vozidla. Vozidlo je přitom např. v garáži. Nejčastejší vyvolání bylo způsobeno náklonovým čidlem. To se naposledy měnilo za poslední model před měsícem. Měnila se i 2x celá jednotka alarmu. Servis si s tím neví rady. Nemá náhodou někdo další podobný problém? Díky Miloš Octavia II, 11/2004
×
×
  • Vytvořit nový...