Přejít na obsah

isquash

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 201 zobrazení profilu

Oznámení isquash

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak nam odesel Stream do vecnych lovist. Manzelka odjela autem do mesta na vyrizovani nejakych veci a po jejim navratu auto neslo nastartovat. Po prijezdu mistniho dealera se auto nastartovalo pres kabely a dle jejich sdeleni odesla baterie. Po pripojeni na computer se prislo, ze odeslo radio. Po vymontovani se muselo neco v radiu vypalit a od toho odesla baterie. Nekdo si vzpomene na prepalovani noveho FW kvuli vybijeni baterii. Tak jsem to na ne po telefonu zkusil na kulanci, ac je auto po zaruce. Bohužel me slusne odpalkovali :-) Manzelece nabidli, ze ji objednaji nove cca za cenu 10 -12 tisic, tak je taky slusne odmitla. Chci se zeptat, pokud prolezam inzeraty a narazim na Stream radio, tak nekdo nabizi radio i s kodem. Pokud bych vzal radio bez kodu, ale s VIN auta ve kterem bylo, zjisti mi v servisu PIN nebo se radiu radsi obloukem vyhnout? Dalsi otazka, pokud servisu reknu, ze k stavajicimu radiu chci PIN (pokud by se zdarila oprava) sdeli mi ho? Ted si totiz nejsem jisty, zda neni nekde na tom plastovem privesku u druhych klicu.
  2. ať hledám jak hledám tak sem to na těch stránkách nenašel To si jako myslis, ze pres rok stary link bude stale aktualni. Nebud linej a trochu googluj. Jestli neumis hledat na internetu, tak tady je link http://www.autopodbaba.cz/skodaoctaviacup/...g=page&i=45
  3. Chtel jsem se zeptat, zda nekoho s climatronicem nepotkalo neco obdobneho. Pri nastavene jednotne teplote pro obe strany, napr. 21, mam na leve strane vetsi chlad nez na prave strane. Pri garancni prohlidce mi moji domnenku servis potvrdil, ale reseni se nekona, protoze nevedi. Zadali dotaz do Mlade Boleslavi a stale cekam na vyjadreni. Jelikoz pri garanci delali i flash RJ klimatizace, tak pocitam, ze SW to nebude. Ve vypisu pameti zavad je vse OK. Rozdil byl 5 - 6 stupnu leve a prave strany.
  4. Pridam taky jednu fotecku. Projel jsem tech 17 stranek trosku rychle a myslim, ze Apollony tu jeste nebyly. Takze na leto alu Apollon a na zimu alu Sirius. Oboji obuto na rozmeru 205/55 R16
  5. Nam odesla taky cca po jednom roce. Manzelka s autem jezdi kazdy den do prace a jeden den otocila klickem a nic. Nez dorazila pomoc z mistniho servisu, tak ji soused pujcil jednu slabsi baterku, aby mohla dojet do prace. Po praci jsem s tim zajel do servisu a dali mi rovnou novou baterku i se zarucakem. Uz me chteli poslat domu s novou baterkou, ale ja jsem jim vysvetlil ze potrebuji i tu stavajici, ze je zapujcena od souseda.
  6. Na garancce jsem chtel vymenit vnejsi tesneni dveri, protoze to vrzani bylo uz hrozne. Zatim cekam nez ho panove v servise objednaji. Predevcirem jsem na ta tesneni znovu koukal a napadlo me, jestli je u te vymeny nutna demontaz dveri nebo jestli se to da zvladnout bez demontaze? Zadnii dvere pujdou zrejme bez demontaze, tam je mista dost, ale u tech prednich si nejsem jisty.
  7. Me tam pro tuhle vec schazi dalsi moznost v hlasovani , takova jak ji tu nekdo rozepsal na sedm rad. Dal jsem tedy alepson volbu Vubec ne.
  8. isquash

    (Auto)fólie

    to superfatty: do krasnaku ne, ale nekam na Moravu. Vice najdes na http://www.varecha.cz/ Toho casu, kdy tahle sekce neexistovala, jsem tam uz uz taky se svoji Fabcou vyrazel.
  9. isquash

    (Auto)fólie

    Superfatty, nevim jestli jses z Usti nebo Lovosic, ale dostal jsem dobre reference na usteckou firmu Draco. http://www.volny.cz/draco-ul/ Mel jsem moznost na vlastni oci videt vysledek jejich prace na Volvu V70. Pekne udelano a certifikat pro majitele auta byl samozrejmosti. V Usti jenom delam, tak mozna Martinoslav jakozto domaci, byl mel vice informaci a referenci. Sveho casu tady byly dobre reference na pana Varechu, za kterym se delal i hromadny zajezd zajemcu o folie. Starsi uzivatele fora si vzpomenou. ;-)
  10. isquash

    (Auto)fólie

    To okoli mi je nejak povedome, neni to nekde v Albrechticich nebo v blizkem okoli?
  11. Standardne je osvetleni nastupniho prostoru dodavane do Elegance a vyssich vybav. Do modelu Ambiente a 4x4 se dostane pokud si objednas zatmavovana zpetna zrcatka (vnitrni i vnejsi).
  12. V patek jsem byl prezouvat na zimni a meril jsem za jak dlouho se ozve TPM. Bylo to presne 3 km. Nevim jak Fan!sovi, ale me maxidoti nehlasil nic pouze se v rychlomeru rozsvitilo TPMko a zaznel gong. Takhle to dela vzdy.
  13. Nejses sam. Uz jsme kamen v Octavce meli trikrat. Naposledy pri ceste z Choratska tam vydrzel mrcha cca 600 km az za SLO/A hranice. Nepomahalo nic, couvani, rozjezdy dopredeu, dozadu, slalom, prudke brzdeni. Vzdy si u toho zanadavam a neresim, protoze to byl casty jev i u Fabie.
  14. No taky to mam co by kamenem dohodil a tak pridam jeste nejakou fotku. Fabie a Octavie RS dole. :-/
×
×
  • Vytvořit nový...