Přejít na obsah

BEDNAR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BEDNAR

  1. Mohli by jste mi někdo říct jak je moc časově náročné vyjmutí trimru z auta.Chtěl bych se do toho pustit některý den odpoledne, ale nevím ,zda se to dá zvládnout i s opětovnou montáží za odpoledne. Díky Bednář
  2. Nevíte někdo jaké hodnoty musí mít ten trimer, nebo jakým jiným typem by se dal nahradit.
  3. na stránkách výrobce EONON.com něco najdeteÚpřimnou soustrast a asi se rozlučte s penězi za rádio jako já.Moje asi 5 měsíců staré rádio E 1010 přestalo úplně hrát a jela jen couvací kamera.Po reklamaci asi po 32 dnech mi prodejce rádio vrátil prý do rádia někdo zasahoval / což není pravda/ a náklady na rádio byly - rádio cca 6 000Kč,montáž v odborném odborném servisu kvůli záruce 1200 Kč kde mi ukradli pojistkové pouzdro s pinem na couvací kameru - couvací kamera 1000, zadní tv anténa 500. -montáž couvací kamery a tv antény od známého 500. Celkově mne přišlo rádio na cca 8000 kč a jelikož zatím jednám s prodejcem bez advokátů a nevím, zda se mám soudit , protože prodejce mi odmítá uznat záruku a na tato rádia asi není opravna a dle sdělení prodejce oprava je nerentabilní , koupil jsem si bazarové autorádio škoda SYMPHONY se kterým jsem spokojen. U rádia EONON za slunce nebyl vidět pořádně panel lcd ani natočení nepomohlo a příjem také neby nijak zvášt kvalitní. Přeji Vám aby se Vám problémi jaké jsem měl já vyhli.
  4. Vážení autorádio Eonon mi zapojili ve značkovém servisu v Brně.Po jejich práci a ceně , nehledě k tomu že si přivlastnili /vypíchli /drát s pojistkovým pouzdrem od ovládání kamery .Jsem se rozhodl že si tv anténu a kameru dopojím sám.Ovládací konektor kamery jse vybral z počítačové desky a zapojení jsem zjistil na servru výrobce z fotografie.Televizní anténu mám ale se dvěma jacky ,ale rádio má na tv vstup pouze jeden co mám dělat s tím druhýmm /slučovač/ nebo zapojit místo radio antény .Nemá někdo s tím zkušenost. bebohm@seznam.cz Děkuji za radu. Už to vím.Dle sdělení prodejce se jedná o aktivní anténu se zesilovačem a anténa má dva jacky, protože prý některá rádia mají dva vstupy pro tv anténu.Já mám použít jen jeden jack a mělo by to fungovat.
×
×
  • Vytvořit nový...