Přejít na obsah

mischak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mischak

  1. Urcite to jde odstranit jemnymi smirgl papiry kdy od hrubejsiho po nejjemnejsi ( pod vodou nebo navlhcenym) se da docilit onoho vysledku. Ale bal bych se ze to dlouho nevydrzi, na plastu je ciry lak s UV filtrem ktery odstranite a pak to asi zloutne mnohem rychleji.
  2. Zdravim, vas problem by mohl byt v pruzine ktera preskakuje na vyrezlem ulozen (to byl muj problem)i ,ale taky to muze byt ložisko kola pri rozjizdeni se posune v domecku je tam mala vule. Nekde se to tu resilo zkusim to najit.
  3. mischak

    Jaký olej

    Diky rsrsrs, verim ze 5W40 bude nejlepsi ,hlavne v zime. Ja se jen bal abych neco neudelal spatne ptz nevim zda tam od zacatku ne.byl 10W40 coz uz se nedozvim. Dam tam tedy plnou syntetiku. Jeste jednou diky
  4. mischak

    Jaký olej

    Zdravim ,chtel jsem poprosit o radu jaky olej pouzit. Jedna se o octavii 1.9TDI 81kw ,rok 2000 ,kod motoru AHF ,servisni kod QG0. Auto je dovezene z DE a netusim co tam bylo za olej (polosyntetika ci plna syntetika) ted tam je 10w40 co tam dal dovozce na ten jsem ujel zatim 3000km, ja bych chtel dat 5w40 mohu tim neco pokazit. Dekuji
  5. Ahoj, nevsiml jsem si ze uz to tu je, tak jsem to psal do yeti - výrobné/vývojové chyby a iné nedostatky. Mam to tez na prednich pravych dverich a zadnich levych dveri asi to projdu jeste jednou cely. Do servisu uz jsem obednany tak uvidime co s tim provedou.
  6. Zdravim, mam zrejme vadu laku, zacaly se mi delat bubliny na dverich u spolujezdce a na dverich za ridicem. Pri objednani do servisu, povidal technik (pri rychlem skouknuti ) neco vypada jako zalakovana necistota a neco od kaminku,moc se mi to, ale nezda. Zkousel jsem to nafotit mobilem,ale neni to moc videt.
  7. Určitě reklamovat!! ja už měnil 2x . Nemám moc dobré zkušenosti s autorizovaným servisem (jsou drahý a kvalita radši nemluvit) nechal jsem to dělat v autosklo hak a spokojen ve všech směrech.
  8. Měl jsem to taky přes pojišťovnu a tak jdu do autorizovanýho servisu a tam po mě chtěli 13 000,- jelikož mám pojistnou částku na 10 000,- tak s poděkováním utíkam jinam. Zastavil jsem u autosklohák a po domluvě auto zanechal ,výměna se vším všudy to znamená dešťový senzor a sklo za 8 900,-
  9. To fakt zamrzí. Já jsem první kamínek potkal když měl něco kolem 14000 km a druhý asi 2 měsíce potom.
  10. Ahoj lidi ,chtěl bych se vás zaptat jak jste na tom s čelním sklem. Ja jen jestli mam takový štěstí jen já ,mam mazlika od řijna 2009 a už jsem měl od kaminku 2krát prasklý sklo . Před tím jsem měl 4 roky peugeot 406 a nikdy nic.
  11. ok ,díky moc. Užíváme si s přítulkou dovolené na moravě a musel jsem tedy navštívit servis ve Zlíně a tam mi prodali 1L shell helix longlife 5w-30 za 798,- fakt pěkná cena. Najeto máme 11400 km a na měrce je hladina oleje asi ve 3/4.
  12. Ahoj ,prosím může mi ňaká dobrá duše poradit jaky olej mám dolít do 1.2 TSI (jaký tam je z výroby??),servisní interval-QG1.
  13. Ahoj ,ja mám stejnou zkušenost a taky v Pardubicích.Mam z nich divnej pocit ,ten přijímací technik mi přijde jak když mu to je jedno. Můžete prosím dát někdo tip na dobrej servis.
  14. hmm ,ze by to preci jen bylo temi 17. S 16 a tempomatem na 130km/h jsem mel 8,8. Uz to nebudu resit ,asi si to vsecko namlouvam. Diky za info kitte. Jo a gratuluji k nove krasne yetine.
  15. Je to vazne divny, dneska jsem najezdil neco kolem 200 km neco i na dalnici a chtel vyzkouset jak bude motor reagovat. Poprve mi prislo ,ze jde lip za plynem a ted zjistuji ze to plati jen na prvni tri rychlostni stupne od 4 je to takovy utlumeny a nejvyssi rychlost 170km/h,cele me to vyslo na 10,5l. Pred aktualizaci softwaru byla nizsi spotreba i lepsi dynamika od 4 rychlostniho stupne. Mam obavy jestli to nema neco spolecneho s tim jak menili program a pak vyskakovala hlaska o poruse motoru?!
  16. Jo mám 17 . Asi sem to napsal špatně. Jenže teď jedu do práce za 8,2 a běžně mi to na zimních 16 ukazovalo průměr 7,3.
  17. No tak hurá ,už je doma. Připadám si jak v jiným auti! Motor se mi zda ještě víc klidnější (tišší) než před tím a trošku lepši odezva na plyn,ale taky se mi zvedla o litr spotřeba. Tak nevím jestli spotřeba je ovlivněna větším průměrem kol či novým softwarem nebo kombinací obojího. Každopádně se mi ta spotřeba moc nelibí.
  18. Ahoj ,po delsi odmlce . Mam najeto 6600 Km ,50% mesto,40%okresky a 10%dalnice dlouhodoby prumer spotreby 8 litru. Jezdim spise dynamicky ,motor necham tocit i k 5000ot zadny problem jsem nevypozoroval ale....... ....v pondeli jsem zajel do servisu s tim ze necham dat letni kola a vyuzil tak jarni akcni balicek coz je prehozeni kol,promereni geometrie atd ,melo to byt na pockani, jenze mi bylo sdeleno - je na vozidlo servisni akce od vyrobce ,coz je vymena katalizatoru,prehrani softwaru ridici jednotky a radia a auto si tam nechaji ,dnes si ho chci vyzvednout ,ale po prevzeti mi vyskakovala hlaska porucha motoru!!! jedte do servisu!! no tak zase zustal v servisu a musi to probrat primo s vyrobcem ptz nevedeli co s tim Mate nekdo podobnou zkusenost?? Jak jste popripade dopadli??
  19. Poslední 4 roky jsem jezdil peugeotem 406 atmosferická 1.8 16v 81kw hlavní rozdíl je ve spotřebě a pružnosti. P 406 jsem musel držet ve vysokých otačkách aby se něco dělo. TSI zátím točím na 4000 ot a nevadne.Turbo zabírá v 1900 ot. Ještě nebyl ani na dalnici časem bude více info.
  20. Velmi stručně. Zatím mám najeto 2600 kilásků. S motorem jsem velmi spokojen ,tah turba je znát a předjíždění je s ním bezbečné. Co se týče spotřeby ,zkoušel jsem hned při dvou tisících řadit a jet podle předpisů ,silnice převážně rovinatá ,výsledek 5,4. Při svižné jízdě ,to znamená při časté předjíždění 7,2. Jestli vás zajíma více ,ptej te se
  21. mischak

    Yeti

    Ja tez bez rezervy. Chtel sem rovnou podlahu po sklopeni sedacek. A samozrejme se rad podelim o zkusenosti.Jen tak pro zajimavost, objednavka byla zadana v 33catem tydnu, tedy kdy se motor jeste nevyrabel. 1.2 zacali produkovat v 38catem tydnu a na salon auti prislo 15.10 coz znamena 5 tydnu od zacatku vyroby.
  22. mischak

    Yeti

    David C3 : diky!! Nemel sem tu cest 1.2TSI jeste projet ,ale co ctu na netu recenze co sem kde nasel ,tak to chvalili snad vsude. Snad nezklame
  23. mischak

    Yeti

    Sleva 28000,- . Navic sem dal asistent rozjezdu do kopce,vyhr. trysky ostrik. ,paket pro spatne cesty,sunset,metaliza.
  24. mischak

    Yeti

    Zdravicko , davam na vedomi , ze muj Yetik se narodil a ceka na salonu.Nekdy pristi tyden si ho vyzvednu. Jinak nake to info ,vybava Experience, moturek 1,2 ,mam par fotek pak prihodim.
×
×
  • Vytvořit nový...