Přejít na obsah

michall-cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem michall-cz

  1. Tak to byl zrezlý konektor vlevo za tapcem. Poznal jsem to tak, že když sem do toho konektoru rochnul, tak mi problikávalo světlo na osvětlení kufru.
  2. Teď se mi vyskytl stejnej problém, ale jen u zadního stěrače
  3. Nemyslim polepit to jen za reproduktorem myslim udělat z toho malou ozvučnici (třeba 1-2l), vzhledem něco jako kelímek od ramy, ale větší Ty Kick STC 6.2 mají průměr výškáče 25mm a v octávce je 20 (pokud jsem to doře pochopil z předcházejících 23 stran) takže tam už se musí upravovat kaplička nebo ne?
  4. 1) Opravdu je nutné tlumit celé dveře? nestačilo by vytlumit to okolo toho reproduktoru (udělat okolo něj jakoby takovej kalíšek). třeba pomocí tohoto http://www.prohifi.cz/tlumici-material/phonocar-rain-stop-4-927 2) Jaké repro na pop, rock, aby tam šli bez úprav (úpravu stahovačky nepočítam). Některé z těchto nebo jiné? http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/renegade-rx6-2c http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-pd-6-2 http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/alpine-sxe-1750s
  5. V zimě se neohřeje? To si v něm ani nezatopim? V tom případě, jestli by nebyl lepší benzín, sem zvyklej auto docela honit a jezdit se do práce volnym tempem se mi moc nechce
  6. Ještě sem zapoměl napsat, že každý den jezdim cca 20km do práce a zpět (15 mimo obec, 5 město) a jednou za dva tejdny tak 100km někam dál. Jestli nebudou turbodieselu vadit, takový krátký trasy.
  7. Dobrý den, přemýšlím o koupi octavie a měl bych pár dotazů 1) Do jakých octavií se montovali kotoučové brzdy na zadní nápravu? 2) Co si myslíte o motoru 1.9 TDi 81Kw (hlučnost, spotřeba...). Do teď jsem měl escorta 1.6 benzín 77kw (1991), pro normální jízdu stačil, vyblbnout se s nim taky dalo, ale když nás jelo víc, tak to auto bylo děsně líný. Takže přemejšlim o dieselu, ale jelikož jsem v TDI ještě nejel, tak nevim co od toho můžu čekat. Jesti se sním dá taky vyblbnout.
×
×
  • Vytvořit nový...