Přejít na obsah

orlando1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení orlando1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Rychlý dotaz ... Při zpomalování (s rychlostí, nebo bez) se od přední nápravy ozývá klepání. Při brždění, nebo zrychlování to utichne. V plném rejdu taky nic neklepe ... nevíte čím by to mohlo být ?
  2. Můžu se ještě zeptat jakým způsobem jsi ten aux zapojoval?
  3. No Jo, ale já tam zatím nemám ani ten aux a rádio zatím ani nekomunikuje s diagnostikou, protože tam od výroby nebylo, takže se musí nejdříve zapojit tohle
  4. Je tady někdo z Ostravy a okolí, kdo by byl ochoten nakódovat rádio pro ovládání CD měniče ?
  5. Levnější varianta neexistuje? Celý den o tom čtu a hledám a mám v tom celkem guláš
  6. Je tady někdo, kdo umí a je ochoten dodělat do symphony vstup aux ?
  7. Jen se chci zeptat, kdybych si koupil déčkovou jednotku, našel by se někdo ze severní Moravy, kdo by mi jednotku zapojil a tripling nakodoval?
  8. Omlouvám se, že otvírám staré téma, ale přidávám se k dotazu, co když to nepřestane klepat? Taky mi to dělalo jen po nastartování, ale ode dneška už to klepe pořád. Fabia 1.4 tdi 55 kw, liju tam castrol edge turbodiesel ...
  9. už nějaký čas bojuji s ubývající chladící kapalinou - cca litr na 500 - 1000 km, nejdřív jsem si myslel, že to bude prolínat přes spoj v nádobce, ale dnes jsem si všimnul, že pod tandemovým čerpadlem je plastové černé přípojné hrdlo vedou do něj 3 hadice + čidlo teploty vody a pod tím to kape. Už se mi ale nepodařilo zjistit, jestli to kape kolem toho čidla, nebo pod tím hrdlem samotným. Řešili jste někdo takový problém? (nenašel jsem podobné téma)
  10. Když už mi tam ten mechanismus se spodním šroubem spadnul, je velký průser, když bude vložka držet jen na horním sroubku?
  11. Stačí k ledkové sufitce paralelně připojit jakoukoliv 12v žárovku, třeba úplně tu. malinkatou, která se používá k osvětlení kontrolek a dioda při zhasnutí zhasne úplně.
  12. zkusím s podívat, ale zjistil jsem, že když dám ucho na volant, tak je to slyšet taky, nemohlo by to jít od řízení?
  13. Stejný problém jsem zaregistroval asi před měsícem. (1,4 tdi 55kw) Je to slyšet na volnoběh a na spojku, nebo otáčky motoru to nemá vliv. Jako kdyby běžel někde nějaký větrák někde kolem vzduchového filtru. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat? Díky za odpověď.
  14. 1,4 tdi 55kw r.v. 2003 v současné době 278 tisíc. Koupil jsem ji když měla 234 tisíc, zatím víceméně v klidu
  15. Pokud by byl někdo z okolí Ostavy, popř. Bruntál, Opava, taky bych si celkem rád porovnal "konkurenční" motor. Mám 1,4 tdi 55 kw
×
×
  • Vytvořit nový...