Přejít na obsah

Peta01j

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Peta01j

  1. O II 4x4 mám od května a konečně mohu popsat své zkušenosti. Nikdy jsem s 4x4 nejezdil. Jezdil jsem se Š105, málo se Žigulíkem, pak Felicia, Peugeot 306, 206, Ford Mondeo, Fabia. Z těch předchozích vozů byla na sněhu nejlepší Š105, i když ani u ostatních jsem neměl větší problémy a když jsem někde zůstal viset bylo to vlastní blbostí. Na sněhu je 4x4 naprosto nesrovnatelné s předo i zadohrabem, řetězy sice mám, ale nepoužil je ani jednou, s předohrabem vždy párkrát za zimu. Když jsem si to zkoušel na parkovišti, tak s ESP je to mírně nedotáčivé, s vypnutým ESP se mi podařilo zatočit na menším poloměru (zadek se přetáčí). Jinak na suchém asfaltu se mi nepodařilo nikdy hrábnout (77kW TDI na to asi nemá ) oproti Fabii 1,2HTP, ta trhá asfalt takřka vždy. Té 4x4 by slušel více silnější motor, kvalty jsou dost krátké v kombinaci 6st. 77kW. Ale to už je pak zase o dost dražší. Jinak naprostá spokojenost, byl jsem překvapen, jak velký rozdíl to je. Závěr: já osobně budu preferovat při příštích koupích 4x4, nicméně není to žádné dogma. Takže pokud někdo uvažuje o 4x4 a je smířen s vyšší cenou, pak neváhejte. Na druhou stranu netvrdím, že jedině 4x4, to v žádném případě.
  2. Neměl bych si koupit na 4x4 dvoje řetězy? Má to nějaký (i minimální) smysl? Nebo je to totální blbost? Vím, že už tak řetězy použiju daleko méně, než jsem je používal na Fabii. Přesto rád bych slyšel vaše názory.
  3. ? mohl bys to blížeji vysvětlit ? Já to nikde neslyšel ani nečet. Já rád pomůžu, tak bych nerad něco po....
  4. Díky za odpověď, ale je to trochu mimo. To co popisuješ je fungování standardních rádií s RDS, s tím mám samozřejmě zkušenosti a vím, jak to funguje. K tomu ale není potřeba dvoutunerové rádio. Manuál k rádiu SWING: A toto mi právě nějak nefunguje.
  5. A proč bych měl mít zapnuté CD? Jde mi o přepínání ze stanice bez TP na stanici, kde se právě dopravní zpravodajství vysílá.
  6. Autorádio SWING umí údajně přepnout ze stanice bez TP na stanici, která právě vysílá dopravní hlášení. Zkusil jsem to a nic. Stiskl jsem TP, přeladil na ČRo 2 (no TP). Čekal jsem delší dobu a rádio se nepřepnulo, přitom 100% vím, že minimálně Radiožurnál dopravní hlášení v tuto dobu vysílal. Tak si říkám, že něco dělám špatně. V manuálu se o tom moc nerozepisují. Poradí někdo, kde udělali soudruzi z NDR chybu?
  7. Taky bych se kouknul, ale píše to: Toto video není dostupné ve vaší zemi.
×
×
  • Vytvořit nový...