Přejít na obsah

AndrewCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli AndrewCZ

  • Narozeniny 16.6.1990

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení AndrewCZ

  1. Hmm, tak jsem se byl ptát v servisu v Brně a řekli mi, že to dodělat nejde, že to oni neumí. Takže musí naši dva roky počkat, respektive se k tomu už asi nedostanou. Holt originál servis.
  2. Děkuji za info. Hmm. Tak uvidím, jak dopadnu.
  3. No naši mají Style, objednávali 12/2021 a side assist nemají. Chápu, že třebas nemají čipy, tak to dávají do příplatků za všechny systémy, ale takové obyčejné zrcátko, tak jak to kdysi vyráběli také udělá službu, i když už to není dnes moderní. :-) Zkusím se poptat ve škodovce kolik budou za dodělání chtít, jestli to půjde.
  4. Přesně jak píše Mikoho, na Octavii II to naši měli, samozřejmě je lepší to vizuálně zkontrolovat, ale když člověk uvidí, že svítí, tak ví, že tam něco jede ještě než se ohlídne. Trochu jsem byl zklamán z takového přístupu škodovky. Tyto systémy by měli být povinné, případně když v autě není, tak dělené zrcátko(a), bezpečnosti to pomůže mnohem více než line assist, ten v autě mají.
  5. Ahoj, naši si koupili nového Kamiqa, nicméně Side assist v něm není a nemá ani dělené zrcátka. Dá se Side assist do Kamiqa dodělat, řešili jste to někdo? Díky.
  6. Ahoj, je tu někdo kdo by mi byl ochoten zjistit dle VIN kódu jaké přijdou dorazy na Otavii II combi? Je to auto známého a potřebuji objednat správné. VINko bych eventuálně poslal přes SZ. Děkuji.
  7. Ahoj všem, minulý pátek mi tempomat montoval Milhausek, tímto mu děkuji za profi práci. Nakódoval mi i Coming home a dojezdy oken. Milhauska mohu doporučit.
  8. Zdravím Vás, je tu prosím někdo z okolí Brna, kdo by mi byl ochoten namontovat tempomat do OII 1.6MPI r.v. 7/2004, páčku bych si byl možná schopen sehnat, nebo pokud mi to nabídnete i s páčkou a kabeláží za slušnou cenu, tak bych to vzal celý u vás. Pal. PC v autě je. Dnes mne naštval známý v origo servisu, že se prý musí vyměnit celá kabeláž.
×
×
  • Vytvořit nový...