Přejít na obsah

fastFender

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení fastFender

  1. Měl bych otázku na majitele Octavie 2 s motorem 2.0fsi. Kolik máte průměrnou spotřebu? Někde na internetu jsem se dočetl že i pod 7l je reálné. Tak jsem se rozhodl vyzkoušet, ať jsem jel jak jen nejúsporněji to šlo nedostanu se pod 8l. Pokud jedu ´´normálně´´ tak i za 11, jezdím po okrskách, proto mi to přijde trošku moc. Víceméně je mi to jedno ale zajímalo by mě jak to je u ostatních. Btw mohlo by to být lambda sondou?
  2. Pomocí ELM adaptéru a aplikace Torque jsem na voze Octavia II. 2.0fsi 2004 zjistil chybu C3904. A právě tuto chybu bych potřeboval pomoci dekódovat. Nějak jsem se z internetu dočetl, že by to měla být chyba něčeho kolem katalyzátoru možná lambda. Což by asi i dávalo smysl. Přijde mi totiž, že auto ztratilo na výkonu (nebo se spíš zhoršila responzivita pedálu akcelerátoru). Brzo půjde auto na servis, ale chtěl bych vědět dřív co to je, ať vím co očekávat. Kdyby tu byla nějaká hodná duše co by mi poradila nebo někdo, kdo měl stejnou chybu budu rád za odpovědi.
  3. Tak přátelé, vážně je to jen nastavením rádia. Konkrétně efektu balancer. Vše nyní krásně funguje. Zvuk SoundSystému pro mě, jako audiofilního lajka není vůbec špatný.
  4. Zdravím všechny, Mám menší problém s Octavii 2, 2.0fsi, r.v. 2005. Ve výbavě mám rádio Audience a ozvučení SoundSystem. Zadní reproduktory ale hrají oproti předním výrazně tlumeně. Nastavením rádia by to asi být nemělo, jelikož efekty fader a balancer mám na nule tak by snad měli reproduktory hrát podobně ne? Nebo je tam ještě jiné nastavení? Napadlo mě jestli není chyba v zapojení ale to by snad nehráli vůbec? Pokud jste se někdo s podobným problémem potýkal budu rád za vaše názory.
×
×
  • Vytvořit nový...