Přejít na obsah

r.r

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem r.r

  1. Hele Radime,taky mám 2.0TFSI a mám podobný poznatek,teda spíš bych to popsal tak,že když startuju tak mi to připadá jako by někde u motoru podcházel výfuk-svody! Mám najeto cca 38 000 a auto je 1 1/5 roku starý. Ale asi je to tak normální.Teď jsem to měl 2x po sobě v servisu,páč mi to jezdilo na nouzový režim, tak mi nejdřív dělali flash nějaké jednotky,po 400km to dělalo zas,tak vyměnili škrtící klapku. Zatím nic,ale to teprve od pátku-najeto od opravy cca 200km. No akdyby to s tím startování bylo divný,tak by to snad hned poznali a něco řekli resp.udělali!!! Toď můj poznatek.V jiným RS s TFSI jsem nejel,tak nemůžu posuzovat s jiným autem.
  2. r.r

    LPG v 2.0 TFSI

    Názory,že LPG ničí motor vůbec neberu v potaz :-) Je nad slunce jasný,že to tak není. Instalaci plánuji udělat v Praze na Harfě,už ty přestavby dělají pěkně dlouho. Zaujalo mě,že auto dají nejdříve na diagnostiku a pak se terprve řeší zástavba. Přijde mi to logické a fér,protože každý motor potřebuje jiný přísun paliva a tak by se mělo i dle toho dimenzovat přívodní potrubí,správně nastavit vstřiky atd.Ten servis NEPTUN HARFA vypadá solidně a asi o LPG něco vědí. V jejich nabídce je i přímo uveden motor 2.0 TFSI.Má-li někdo nějaké reference k NEPTUN HARFA rád si je přečtu a zvážím nebo si utvrdím svůj plán s LPG a OII RS.Byl tu názor ať radši koupím naftu na mé dálkové cesty,ale nemohl jsem nepřehlédnout časté problémy majitelů právě motoru 2.0 TDI CR!!! Ty časté praskající hlavy nejsou asi samo sebou!Dále mě děsí u TDI ty nákladné opravy vstřiků,čerpadla a bůh ví čeho ještě!Prostě se děsím nákladných oprav u dieselu po najetí cca 150 -200 000km! Mé vyhlídlé auto - zítra si ho asi přivezu domů :-) má najeto 25 000km a cca 150 000km budu mít najeto do 3let.Benzín i s LPG by měl bez výrazných investic sloužit da 300 000km bez problémů.Ano,může odejít TURBO,paliv.čerpadlo,ale to u TDI taky.Prostě těm přetechnizovanejm a nadopovanejm nafťákům nevěřím!!!Prostě těch stěžujících si na právě 2.0 TDI je na můj vkus hóóóódně moc!!!
  3. Zdarec chlapi, příští týden budu kupovat OII RS TFSI 2009,cca 24 000km - referenční vůz. Jelikož auto budu používat i jako služební a zaměstnavatel mi bude příspívat na benol, dále jezdím za úplatu dálky po dálnicích (Německo,Itálie) tak silně uvažuji nad tím, že bych si nechal RS přestavět na LPG.Zatím jsem tu nenašel podobnou tématiku týkající se LPG a OII RS. Má tu někdo OII RS na LPG?Má někdo z Vás nějaké zkušenosti?Mooooc díky!
×
×
  • Vytvořit nový...