Přejít na obsah

Hrkala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hrkala

  1. Mam oct. 1,9 tdi 81 kw a pri teplem startu motor chytne hned ale zatřese se celé auto čim by to mohlo byt?
  2. Zdravím chtěl bych se zeptat ohledně zaslepení egr ventilu u oct 1,9 81 kw asv r.v.2002.Na forech je toho psáno hodně,ale je tam více možností a názorů.Chtěl bych se zeptat jestli stačí ho jen zaslepit 2 nebo 1 záslepkou,jestli ucpat i tu podtakovou hadičku a jestli to nebude hlásit chybu a jaký to bude mít vliv na zahřátí motoru.Děkuji za odpovědi.
  3. Zdarvím všechny na mé octavii 1,6 75kw r.v 2002 se mě rozsvítila kontrolka EPC a následně i diagnostika motoru auto bylo napíchnuté na vag a píše to dvě chyby 17950,17579 snímač úhlu pro pohon škrtící klapky vadný signál klapka byla před rokem dávaná nová tak nevím čím by to mohlo být,proto bych byl rád za každou radu co stím.Díky všem
  4. Dobrý den prosím o radu mám oct 1,6 75kw 2002 a mám problém při studených startech auto naskočí,ale kucká až zdechne a někdy se rosvítí kontrolka EPC,když vypnu motor a znovu nastartuju už jde v pohodě na vagu jsem zatím nebyl.Jsou vyměněny svíčky,kabely,škrtící klapka.Díky za každou radu.
  5. Ahoj chtěl bych se zeptat při jízdě s feldou 1.3 mpi se uzývá ze zadu takové divné vrzání a skřípání dělá to víc při menší rychlosti a když je zatížený zadek.Ložiska v kolech i tlumiče vypadají ok už nevím čím by to mohlo být.díky všem za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...