Přejít na obsah

Kubrt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    126
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Kubrt

  • Narozeniny 1.9.1969

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    369592058

Návštěvy profilu

1 287 zobrazení profilu

Oznámení Kubrt

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím , co to udělá když nainstaluji aktualizaci verzi 1030 map z portálu VW do Škoda .. mám novou Octavii 3 a navi Amundsen a verzi 0915.. bude problém při následujících aktualizacích s portálu škoda ..? a mám ty aktualizace dávat na SD kartu ofiko škoda a nebo stačí jakákoliv ? Děkuji za radu .
  2. Jsou dva druhy,kovová konstrukce byla do nějakého měsíce MR08 a potom už začali dávat s tou plastovou konstrukcí.
  3. Ahoj,já jsem je dával taky .Musíš ten štekr zapojit přímo do konektoru co je na motoru oken.konektor je stejnej s tím co máš na zrcátkách FL.
  4. Kubrt

    Alarm

    Zdravím ...já když jsem naháněl sirénu na OII jsem to vyřešil tady http://cgi.ebay.de/Audi-VW-Hupe-Alarmanlage-1K0951605C-Akku-Sirene-/280527144562?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4150b88672
  5. Pro ,,lovce,, zlodějů je asi nejlepší GSM pager který pošle SMS hned jak se něco pohne v interieru nebo se rozbije sklo ,ale chce to zároveň nějaký volnější pyžamo v kterym se dobře běhá. S touto variantou souhlasím jen z části....sms ano volné pyžamo ano ale traverzu ne přes radio ale do ruky pro případ že by jsi zloděje dohnal .Je vždy lepší mít v ruce pádné argumenty.
  6. Jestli chceš slyšet že je 100% ochrana ....neni...ale já reagoval na to zda koupit či nekoupit..no a pokud někomu ukradnou za tři roky 15 columbů tak to je buď blábol a nebo ten člověk je v balíku pokud si kupuje další pokud to nehradí pojišťovna........můj názor...
  7. Zdravím....No pokud bych na to šel tak jak vy tady popisujete v životě bych si nic nekoupil protože bych trnul hrůzou že mi to někdo nedej bože ukradne.Buď to chci a koupím si to i za cenu že je tam možnost že mi to někdo čmajzne a nebo mám strach z krádeže a vůbec bych to neřešil.Nikdy nic neni 100% zabezpečené proti krádeži,najde se i blbec kterej ti vybere auto jen proto že tam je autoradio za pár korun a v bazaru za něj dostane na cigára. Jedná se jen o můj osobní názor......
  8. Tak já jsem pořídil Laurel 17" z SII. a pneumatiky Michelin Primacy HP 225/45/17...
  9. Zdravím. Maska je sice hezká ale na současnou OII to nepůjde namontit bez většího zásahu do předního nárazníku,rozhodně by jsem se nespokojil s tím že ta kapota jde zabouchnout (mezera ne mezera).Představa že budu překopávat předek mně pouze nutí zamáčknout slzu a nechat si zajít chuť.To je ale můj názor.
  10. Zdravím . Tak jsem se radoval předčasně .Dnes se to začalo vrzat stejně jako když to začínalo než jsem to dal do servisu, 1 (prostříknuto) a 2 (vrzající plech o výfuk).Jen ten zvuk je stejnej........ Tak že začínám od začátku.
  11. Můj názor pokud bych jel na Slovensko určitě bych přezul.Lepší je obrousit pár mm na zimáku než vodrbat auto v pangejtu.....
  12. Zdravím. Zimáky mám připravené a vyvážené tak že stačí jen přehodit.Dám tomu tak 14dní a přezuju je to otázka 1/2hodiny.
  13. Zdravím. Tak auto mi dnes předal garanční technik s tím že závadu "ASI" našli.Zakázku zatím neuzavřeli a mám to vyzkoušet jak se to bude chovat.Údajně to mněl být ten plech co chrání karoserii před teplem od výfuku,někde to bylo těsně u sebe.Zatím to nedělá tak jsem zvědav.Hold budu pozorovat zda se to vrzání nevrátí a pokud ano a přijet do servisu budeme to řešit dál.
  14. Tak mi volali ze servisu ( po té co jsem si tam s jedním technikem vyměnil názory )že na to nemůžou přijít a pokud na to nepřijdou oni budou kontaktovat Mladou Boleslav a nebo to tam rovnou odvezou.
×
×
  • Vytvořit nový...