Přejít na obsah

Martin Superb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Martin Superb

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ¨ Až tak hodně? To já celou dobu jezdíl ve předu 2,2 a vzádu 2.0, ale jezdím jen sám. Kouknu na víčko. jen nevím, jestli tam budou správné údaje, když v techničáku mám napsáno, že mám 16" kola a ve skutečnosti mám 17"
  2. Zdravím, rád bych se zeptat, jaký má být Správný tlak v pneumatikách 1,9 TDI 17" litý kola přední a zadní? Nikde jsem to tu nenašel. Díky
  3. Martin Superb

    Xenony

    Ahoj všem, mám takovej problém. Mám superba I se xenonama, akorát mi svítěj úplně naprd! Strašně slabě, že je to fakt o hubu a vůbec nevím čím to je. Nejdřvi jsem myslel, že je to normální, ale pak přijel kámoš s O II s xenony a to bylo úplně jíný kafe. Nevíte co stím než půjdu do servisu?
  4. Za prvý to neumím, ani nemám moc času se s tím dělat a nastudovat to. A co hůř. Ve dvou servisech Škoda (v Praze autodružstvo) mi řekli, že musím koupit jiný, jak jsem psal v prvním příspěvku. jestli to někdo dokáže zapojit z vás, tak mu to mile rád zaplatim, jako by to byl sevisák ze škodovky. A další sranda: Ted jsem zaparkoval auto u restaurace a koukám (když jsem se vrátil), že jsem měl pod autem kaluž z oleje, tak doufám, že to nebylo z mého, ale už to tam bylo. Ráno uvidím. Mám z toho trošku strach.
  5. Ještě se chci zeptat. Dokážou i jiný rádia komunikovat s CD changerem a ovládáním na volantu?
  6. Tak to teda nechápu. Řekli mi to ale v autorizovaným servisu škoda. Jestli to někdo z vás dokáže zapojit, tak supr. Přijel bych to není problém a zaplatím jako bych platil ve škodovce, takže si někdo můžete pěkně přivydělat a paragon nechci:)
  7. Zdravím, koupil jsem Superba s origo navigaci, samozřejmě, že mi jí ukradli, tak jsem koupil symphony s CD/Mp3, ale v servisu mi řekli, že to tam dát nemůžu, že tam jde sice symphony, ale trošku jiná varianta, kterou poznám jen tak, že je na kastlíku schéma zapojení. Tak se Vás chci zeptat, jestli nebude lepší koupit neorigo rádio na Mp3 (ale aby to hrálo dobře) a jestli to dokážou zapojit, aby to komunikovalo s CD changerem a s ovládáním na volantu. Díky moc. Jo a neznáte někde specialisty, kteří to dělaj?
  8. Ale jak to mohli najít? Dyt to je skoro nemožný. A neviš kolik by to asi tak stálo? Vyměnit všechny zámky i u kufru + nový klíče.
  9. Já to auto kupoval v Brně a je fakt, že jeden klíč chyběl. Jenže oni nevěděli, kde parkuju. Já to mám psaný na trvalý bydliště a to je v Táboře o Praze nevěděli ani prd. A myslíš, že to má cenu kupovat nový zámky a klíče? Já když to nechám jen překódovat, tak to stejně otevřou manuálně. A jinak ten šuplík už mám za 1.500,- ze škodovky, ale díky za nabídku.
  10. ještě se zeptám. Co je lepší a co mín láká zloděje a nebo je to skoro jedno? Rhapsody nebo Symphony?
  11. A za kolik by si ten šuplíček měl? A máš ho v barvě toho hnědýho dřeva?
  12. Popelník? Jakej popelník, já už tam jeden mám. A asi tam koupím ten šuplíkček pod rádio. Uvažoval jsem o rhapsody, ale ty asi taky budou lákat.
  13. Zdravím, tak se musím taky pochlubit. Koupil jsem ojetého Superba v bílý kůži a s origo navigací. Parkuju na Praze 9 a netrvalo ani týden a už mi jí ukradli. Ze všeho nejdivnější je, že auto bylo zamknutý a nebyly rozbitý skla aní nák poškozený kliky. Fatk nechápu. Jak kdyby to otevřeli centrálem. Koupím tam normální rádio symphony. Nevíte jestli se taky kradou?
×
×
  • Vytvořit nový...