Přejít na obsah

marv3k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli marv3k

  • Narozeniny 26. Květen

Oznámení marv3k

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mno to jsem nezjistoval ? ted to mam rozebrane a nenatocim to abych to zmeril. Koupim kabelaz a pak to zjistim.
  2. Ano spravny typ dle VIN kodu.
  3. Ahoj, no to je právě divné, protože alternátor je tam nový. Nemohlo se třeba stát, že jsem přelil jednotlivé články destilkou, když jsem je chtěl doplnit a ono to pak vyteklo bokem na ten kabel?
  4. Ahoj, dnes jsem chtěl dobít baterii a to co jsem objevil u své Fabie I., 1,4 16V 55kW, mě šokovalo. Kladný kabel který vede od baterie do pojistkové skříně a ke startéru byl rozleptaný od kyseliny baterie :-o No mazec. Musel jsem vytáhnout baterii s kryty a vše očistit. Ale můj dotaz zní jinak, kolik stojí nový kabel a jaké je jeho číslo dílu? Poradí někdo prosím? Děkuji a fajný den. Foto dodám později.
  5. Dá se na O II. comb. nějakým způsobem upravit čas cyklovače zadního stěrače?
  6. marv3k

    Vykradená OII

    Zdravím, jen tak pro zajímavost, jsem momentálně na služebce v jižní koreji. Po prvním dnu co jsem viděl všude v zaparkovaných autech GPS, telefony a plno jincý věcí, jsem nevěřil že to tu nikdo nekrade. Ale je to tak ptal jsem se lidí ze zamětnání kde pracuji a prostě nic. Prostě pohoda, za celou dobu se na mě nikdo škaredě nepodíval, všude kam vlezu tak vstřícnost a ochota (ne jak u nás v obchodech kde si prodavač říká, co tu chce ten chu.j). No prostě úplně jiný přístup lidí. JInak kdyby někdo namítal, že elektronika je tu levná, tak jsem to zjišťoval a o moc velký rozdíl oproti ČR to zase není. V podstatě páe stovek. Tak to jenom tak pro zajímavost. Jinak těm kurv...ám zlodějským bych nesekal ruce kdo se pak o ně bude starat a co teprve že budou brát nějaký ten invalidní důchod, já by jsem je rovnou střílel na stadioně jako v číně :-)))
  7. Jj díky moc všem za pomoc. Už jsem to našel
  8. No myslím kryt takový, aby byly zakryty ty mrizky, proste aby se drive zahral v zime motor.
  9. Hojte kluci, chtěl jsem se zeptat zda někdo nevíte kde sehnat kryt přední masky chladiče. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...