Přejít na obsah

Strojvůdce

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    639
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Strojvůdce

  1. Ano, lze. V "AUTO" svítí denní stále, v "O" při zatažené RB zhasne. Jen to musím případně najít.
  2. U OIII lze nabíjet přes zásuvku. Je trvale připojená na baterii přes dvě pojistky, 125 a 20A.
  3. Strojvůdce

    Autobaterie

    Jen takový tip. Taky jsem už párkrát nenastartoval a už jsem pořídil i novou baterii. Ale v kufru mám stále powerbanku a už pomohla mockrát nejen mě.
  4. Strojvůdce

    Autobaterie

    Při odpojeném konektoru nemá důvod se do 100% nedobít. Je dobíjena konstantním napětím 14,4V.
  5. Ona ale žádná aktualizace neproběhne, jestli se jí snažíš v rádiu spustit. Jen strčíš kartu s novými mapami do slotu a naviguješ. To je vše. Rádio ti píše, že máš ECE 2020/2021, takže ok. Ty mapy jsou na kartě a s tou kartou navi pracuje, takže co tam strčíš, s tím to jede. Neprobíhá žádná aktualizace map z karty ale používají se mapy na kartě.
  6. Potřebuješ komfortku E. Pokud máš origo centrál, jak píšeš, stačí už jen vystřelováky a nakódovat.
  7. Doporučuji originál sadu: www.skoda-dily.cz/eshop/bea409001a-rele-pro-denni-sviceni.html
  8. Ano relé je potřeba a taky kabeláž. Nejlépe koupit celou sadu pro denní svícení. Na nějakou aktivaci VAGem u F1 zapomeň.
  9. Pravděpodobně problém s mikrospínačem v zámku. Pokud signalizuje stále otevřené dveře, dálkou auto nezamkneš. To je vpořádku. Nezbyde než zámek vyndat a zjistit, proč spínač zůstal seplý (většinou je to totiž obráceně). Pro jistotu můžeš zkontrolovat kabely a konektory v gumový "harmonice" mezi dveřmi a sloupkem. A nebylo by na škodu, kouknout VAGem, jak se zámek skutečně chová.
  10. majkl.vrs: Ty světla jsou zakřivené, aby kopírovaly příď auta a podle fotek to vypadá, že ti je tam koumák v servisu dal opačně. Na jedné z fotek svítí se světlama, to máš verzi s pakrovačkama?
  11. Jinak v tom větráku může být i bordel. Já měl suchej list chycenej do vrtulky a dělalo to strašnej randál.
  12. U Fabky je to stejný, přizpůsobení 10, kanál 02, zadat 0.
  13. Stahni fialovou pojistku (už nejspíš máš). Přecvakni plast. stahovací pásek a vytahni vnitřek konektoru. Nasuň nový pin do správné (zacvakne) a vrať vnitřek konektoru zpět do "obalu". Nasuň fialovou pojistku a kabely stahni novým páskem.
  14. Jo, to jsou CANový na předfacelift. Ty ber.
  15. Strojvůdce

    Fabia BRZDY

    To písknutí při povolení brzdy je ze zadních bubnů. Přečti si tohle.
  16. Tak já mám C, mám tripling a nejde nastavit vůbec nic, konkrétní kanály jsou nepřístupný. Tak jsi na tom o něco líp.
  17. Tak jsem PArrotku poslal na reklamaci. Trvalo jim to měsíc, ale je prý neopravitelná a prý vrátí peníze. Tak mně docela potěšily, páč jsem si teda rychle objednal novou, novější model, MKi-9000. Jednak má ovladač bezdrátovej, takže ho mám na volantu, navíc přehrává kromě BT i z flešky, mp3 přehrávače (3,5 jack) a iPhonu/iPodu. Jediný minus je zatím chybějící čeština, má být údajně na jaře ( dyť už tu máme léto). Existují ještě verze s displeji, ale já už žádný do auta nechtěl. Stačí ten na PDAčku. Profor: Ten držák nejde použít, ty nový "Blueboxy" vypadaj jinak a není je vlastně ani za co chytit, jedině přilepit.
  18. Jo, je v zámku ve dveřích. V tom oranžovým. Jinak co se týče blikání při zamykání/odemykání, začal bych kontrolou přes VAG, jestli jsou správně nastaveny příslušný kanály a přečtení chyb v komfortce. To jsi už udělal?
  19. Pokud ještě hledáš další mikrospínače na schématu, tak hned vedle toho tebou zakroužkovaného vlevo máš další dva. Vzadu jsou tedy celkem 3.
  20. Tak pokud máš klasika bez výbavy tak tam komfortku nenajdeš.
  21. Strojvůdce

    Alarm

    Jak píše viewer, jen to není 30s ale 15s a jen u řidičových dveří, ostatní spustí hned.
×
×
  • Vytvořit nový...