Přejít na obsah

slavka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem slavka

  1. Prosím jak se rozděláva světlo na spz fabia 1,2 51kw
  2. ještě jednou zdravím mám dotaz ohledně té trubky, jak mi uniká to chladivo pod tím snímačem tlaku. Napadlo mě jestli by nešel přetěsnit jenom ten snímač? Ten je našroubovaný do toho naustku nebo jak to nazvat? Nemá někdo nějakou zkušenost?
  3. Pánové, prosím vás, dnes jsem zjistil únik s klimatizace pod tlakovým spínačem a chci se zeptat jestli nevíte číslo té trubky. je to fabie 1,2 htp 47kw 2004. Docela to spěchá, protože se blíží dovolená. Předem děkuji za pomoc.
  4. slavka

    stahovačka

    nazdar páni taky mám problém se stahovačkou na fabii. spadlo okno a hotovo tak sem to rozebral a zjistil, že je ulomený i ten úhelník přídržný a nevím jak tam patří nový . Nemá někdo fotku jak to tam patří. Dík
  5. Tak po návštěvě v servise byl vynesen ortel. Řízení na výměnu! Akurát přemýšli jestli stačí dát novou převodovku nedo celý hřeben. Chci se zeptat má jízda bez posilovače nějaký vliv na spotřebu nebo na bezpečnost? A jestli mám vyndat pojistku od čerpadla, když tam nebudu mít olej.
  6. Tak dnes jsem se podíval blíže na to řízení. Zjistil sem, že bylo málo oleje v nádobce. A co je horší teče olej kolem manžety vlevo.
  7. hned zítra se na to podívám, protože mám venku baterku
  8. Chlapi, prosím Vás, dneska se mi stalo něco podobného jak se stalo Deawonovi s tím rozdílem, že mi posilovač přestal fungovat z ničeho nic. Prostě sem jel asi 50 km na návštěvu a když jsem jel domů, tak šlo řízení ztuha a zdálo se mi, že při točení do zatáček jsem slyšel nějaký divný zvuky. Čím bych měl začít co zkontrolovat? Děkuji za případnouá pomoc.
  9. slavka

    Zásuvka 12V

    chlapi právě si chci dodělat taky zásuvku do kufru tady čtu ,že drát má průměr 1,5 můžu to natáhnout drátem o průměru 2,5?
  10. Chlapi nejde mi klima a píše mi chybu 0819 signál příliš malý. Mám fabii 1,2 rok 2004 a manuální klíma.Jak zjistím, že ten spínač je špatný.Děkuji
  11. slavka

    Klimatizace

    CHlapi přestala mi jít klíma a vag píše vysokotlaký spínač g 65 signál příliš nízky.Jak poznám, že je ko.Dík
  12. tak dnes sem to projel přes vag a žádna chyba. tak sem to jel projet a asi na 3km mi to 2x chcíplo! vždy když jsem podřazoval na 2! Až když jsem drbyl do čidla teploty motoru tak sem ujel 60km bez problémů, tak ho zkusím vyměnit. potom dám vědet
  13. chlapi dnes sem po ujetí asi 50km přijížděl domů a na jedné z křižovatek mi při podřazování na dvojku chcípnul motor. A nešlo mi nastartovat. asi na třetí pokus se mi to povedlo, takže sem mohl přijed domů. od té doby nemůžu nastartovat. hned zítra to píchnu na vag. netuší někdo co se mohlo stát?
  14. kluci dnes se mi rosvítila kontrolka ABS. po připojení na vag žádná chyba. při brždění se mi zdá že auto jde mírně do smyku. nevíte jak tu kontrolku zhasnout dík za pomoc
  15. Přesně to sem měl na mysli, jde mi jen o ten vrchní díl co je pod kapotou. Takže po odšroubování těch tří šroubů se tam dostanu?
  16. Chlapi potřebuji demontovat přední tlumič na 1,2 htp. Dá se vymontovat bez toho aniž bych musel odšroubovat cokoliv jiného? Zdá se mi, že mi tam vrže to pryžové lůško.Děkuji za odezvu.
  17. Konečně vyřešený problém s tou kontrolkou check.Psalo mi to 16 804 a nic jiného než vyměnit katalyzátor nepomůže, i když mi nenaměřily ani zhoršené emise!!! Kat vyměněný a kontrolka je jak má být.
  18. Dá se otestovat přes vag řídící jednotka motoru? Když se dává nové těsnení, třeba pod svody nebo za katalyzátor, dáváte tam nějaký tmel nebo jen pořádně dotáhnete šrouby? Už si nevím s tou kontrolkou rady!
  19. slavka

    Škrtící klapka

    To nastavení se dělá za studeného nebo teplého motoru?
  20. slavka

    Kontrolka

    Ted sem dokončil čištění klapky. Kluci musím ji nějak znovu nastavit nebo ne? A ještě sem si všiml, že když sem sešlápl plyn, tak se ozve slabé zasyčení někde od motoru nenapadá vás něco? Dík za pomoc.
  21. slavka

    Kontrolka

    Neustále malý účinek katu. Ted sem byl na emisích a říkal mi mechanik, že kat je dobrý! Tak fakt už nevím.
  22. slavka

    Kontrolka

    Tak sem tě poslech a otevřel kapotu. Vše v pořádku. jinak mám 1,2 47kw rok 2004. a neustále mi rožíná check. V pátek sem byl na stk a nic nezjistili. Ještě se podívám na svíčky co tam mám.
  23. Kluci když chci sundat škrtící klapku a když povolim ty 4 šrouby drží to ještě neco nebo ne. Nerad bych něco podělal. Nebo musím víc zabrat. Myslel jsem , že to jenom povolim a v pohodě sundám. Dík za reakci.
  24. slavka

    Kontrolka

    Zdravím. Dnes jsem dělal test akčních členů. Relé palivového čerpadla dopadl dobře, ale test AGR VENTILU a funkce odvětrávácího ventilu ne. Podle předešlých odpovědí by měly ty ventily cvakat! U mého auta je klid. Následně to znamená rozvícení kontrolky check. Myslite, že jsou ty ventily v háji.
×
×
  • Vytvořit nový...