Přejít na obsah

JardaHdc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JardaHdc

  1. Mně tam tenhle týden mázli "Mazací tuk s lithiem (G 052150A2)" za cca 100 Kč + 200 Kč za práci a je ticho. Uvidíme na jak dlouho...
  2. U mne v té aplikaci chyběl záznam určitě déle než měsíc, spíš dva. Úkon jsem měl vytištěný a doklad taky v ruce, tak jsem si říkal, že se tam "jednou" zajedu poptat proč to nevidím. A když jsem se konečně rozhoupal, najednou to tam bylo. Naštěstí jsem se do aplikace podíval ještě před návštěvou servisu...
  3. Přešel jsem stejně jako Ty po cca 200.000 km z OII FaceLift do nové OIII předFL s 1,4 TSI a tedy i vlečnou nápravou, ale takové zklamání tedy ani zdaleka nezažívám. Je pravda, že pokud jedu za náklaďákem, nebo jsou poryvy větru, je to víc znát, ale spíš bych řekl, že je to pocitové než nebezpečné. Nevím jaký máš jízdní styl Ty, já jezdím "za dva body" maximálně, někdy se nechám unést ještě trochu víc. Spíš mne napadá, že tu někdo psal problém s tím, že mu v servisu před předáním auta zapomněli vyndat dorazy na tlumičích. Nemůžeš mít nějaký podobný problém? Co si zkusit třeba v autosalonu půjčit jiné auto?
  4. Nemám sedadla s pamětí, ale jednou jsem projel Strakonicema :-) a od té doby se mi sklápí zrcátko po zařazení zpátečky. Přepínač ovládání musí být v poloze R a funguje to tak, že motůrek pro ovládání udělá několik kroků dolů. Po rozjetí vpřed (nad určitou rychlost, aby to při manévrování nenatáčelo zrcátko tam a sem) nebo po vypnutí zapalování se to zase vrátí o těch několik kroků zpátky. Kolik kroků to má být udělat nastavit nejde (tedy aspoň ne v menu, možná opět ve Strakonicích ano), ale na to, abych době viděl k zadnímu kolu, to stačí bohatě. A je pravda, že to není na 100% přesné - občas se to trochu rozhodí, ale pořád je to 100x lepší, než si zrcátko pořád upravovat ručně. Zajímavé je, že u předchozí O2 jsem na natáčení zrcátka ani nepomyslel, tam šlo nastavit tak, že bylo vidět jak na to kam couvám, tak i za jízdy za sebe v jedné poloze. Holt daň za menší plochu a nebo pokrok.
  5. Podle mne záleží na verzi toho Bolera. Mám O3 10/2016 s Bolerem a couvací kamerou.
  6. Tak držím palce s tou super rychlou SDXC a nezapomeň pak napsat jak jsi dopadl.
  7. Ty problémy s velikostí zřejmě budou. Občas se mi na staré 32 GB SD kartě stávalo, že po zapnutí zapalování rádio nehrálo poslední skladbu, ale tu první. Potom, co jsem SD kartu nahradil FlashDiskem 128GB, stalo se z toho téměř pravidlo. Popravdě, začínám být alergický na 4TET, který mám první v pořadí. :-)
  8. JardaHdc

    Kompresor 12V

    Mám model o 100 méně - Black & Decker ASI 200 za cca 900,- z OBI. Proti Drahoshovu tipu není na 220 V (pouze 12V) a umí o něco nižší tlak. Ale i tak jsem spokojený a do kufru se mi bohatě vejde...
  9. Ahoj, tohle jsme řešili před dvěma týdny na Rapidu a nakonec to byly překousané kabely od lambda sondy - kuně se zachtělo trochu tepla od motoru... Možná to budeš mít také tak, koukal jsi pod kapotu?
  10. A jsi přesvědčený o tom, že je to ve spojení s Bluetooth? Zkusil bych odpojit telefon od Amundsena a zkusit volat přes hlasitý odposlech, jestli náhodou ten problém není v kvalitě signálu mezi telefonem a GSM vysílačem. Měl jsem v ruce dva kousky Xperia Compact a oba na tom byly bídně se kvalitou signálu...
  11. To že se to muselo stát při "demontáži" nemusí být pravda. Kolega před časem reklamoval po 2,5 letech popraskané světlomety s xenony a reklamace byla uznána (máme příplatkovou záruku na 4 roky). Dnes jsem koukal na své auto a praskliny se mi objevují taky - praskliny jsou v horní části světlometů v místě obrysových žárovek, zřejmě ty žárovky hřejí víc než se předpokládalo...
  12. Jsi si jistý, že bez nich nemůžeš být? Já je mám na autě od výroby a stáhnul jsem je co si vzpomínám před rokem a půl - když jsem to auto přebíral. Předpokládám, že klimatizaci máš. A i kdyby ne, zkus se rozjet třeba na 80 km/h s otevřenými (pootevřenými) zadními okénky - ten zvuk co se ozve Tě donutí zastavit třeba i na dálnici. Pokud to není na všech autech, rozhodně to tak bylo na Fabii, na O1 a je to i na O2. Radši bych ty peníze vrazil do něčeho jiného.
  13. Protože se mi dostalo pár zpráv, že program údajně nejde rozbalit, přikládám nově zkomprimovaný .zip.M3UCreator.zip
  14. Dobrý den, na popud uživatele Honkam jsem zkoušel zápolit s diakritikou, ale bohužel neúspěšně. Převedl jsem playlisty do všech možných kódových stránek, ale ani v jednom případě se mi názvy nezobrazovaly správně a hlavně tyto písně nešlo přehrát. Proto jsem tedy udělal do programu jinou funkci - odstranění diakritiky. Ta přejmenuje MP3 soubory a složky tak, aby se v nich Bolerem nečitalné znaky nevyskytovaly. Je to sice útěk před problémem, ale už i tak jsem na tom strávil více času než jsem měl v plánu. V případě zájmu pořád platí nabídka dodání zdrojových kódů v Delphi, pokud by někdo měl větší trpělivost. Stačí poslat přes SZ mailovou adresu, na kterou kam mám zdrojové kódy dodat. V přiloženém ZIPu je tedy nová verze aplikace (původní jsem odstranil) a součást tohoto ZIPU je i návod.txt - doufám, že je dostatečně podrobný. EDIT: Upravený M3UCreator se zakompilovanou knihovnou Midas.dll. m3uCreator.zip
  15. Zdravím, dnes mne opět trochu vytočila "rychlost" práce Bolera s kartou a tak jsem trochu zagoogloval a našel následující. Zde je v podstatě geniální nápad - místo procházení desítek složek a tisíců souborů nechat Bolero najít jen několik playlistů (*.m3u). Jde to udělat jednoduchou lstí - rádio prohledává složky do desáté úrovně, vyšší ignoruje... Takže jsem zkusil na kartě založit složku #MusicDir, v ní složku 1, v ní složku 2.... až mi vznikla taková "zhovadilost": SDCARD:\#MusicDir\1\2\3\4\5\6\7\8\9\ - tam jsem přesunul veškerou muziku co jsem na kartě měl (složky dál jsem zachoval, takže mám třeba SDCARD:\#MusicDir\1\2\3\4\5\6\7\8\9\Eva a Vašek\Plná taška, SDCARD:\#MusicDir\1\2\3\4\5\6\7\8\9\Rolling Stones - The best of,...). Pak jsem v rootu karty vytvořil .m3u soubory odpovídající složkám s hudbou a ono to najednou jde krásně rychle jak bych od rádia za takový prachy čekal! A protože těch složek s hudbou mám přes sto a často je měním, napsal jsem si jednoduchý prográmek na generování těch .m3u souborů, který se zde pokusím uložit jako přílohu. Pak stačí tento program spustit, zadat do něj cestu kde jsou schované MP3 (v mém případě E:\#MusicDir\1\2\3\4\5\6\7\8\9\), nechat si načíst seznam souborů a potom vygenerovat odpovídající m3u. Toť vše. Jen je důležité do root (SDCARD:\) kromě m3u uložit i alespoň jeden mp3 soubor, aby rádio po zasunutí karty něco našlo. Pokud budete prográmek používat, myslete na to že jsem jej nabastlil na rychlo a pro svoji potřebu, čemuž odpovídá uživatlská přívětivost.. :-). Ale v případě zájmu nemám problém s tím, že bych komukoliv z vás poskytl zdrojáky pro vlastní úpravy - je to v Delphi 2007. J.H.
  16. Class X znamená garantovanou rychlost karty v MB/s. Tím pádem - čím vyšší číslo, tím lépe. Více najdeš na http://cs.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital. Ale i v rámci stejné třídy jsem našel velké rozdíly, záleží na výrobci. Zatím nejpomalejší značku co jsem měl v ruce je A-Data, nejrychlejší byla Patriot. Dodatek: Po chvíli brouzdání po zahraničních fórech jsem zjistil, že je asi blbost honit se za rychlejší kartou kvůli Boleru - vypadá to spíš na problém ve firmware rádia, než rychlosti karty, protože zde (http://briskoda.net/forums/topic/146777-columbus-v-bolero-sd-cards/) jeden maník otestoval stejnou 16GB kartu v Boleru, kde se načítala 45s a potom v Columbusu - a tam byla načtená za 2s!!!
  17. Já měl stejný problém, ale jinou příčinu. Mlžilo se mi jen jedno světlo a teprve při reklamaci jsme s technikem objevili prasklinu ve spodní části světla. Byla to vlasová trhlina přes polovinu šířky světlometu a byla na spodní hraně světla. V tu chvíli jsem čekal že se dozvím něco o vnějším vlivu nebo kamínku či tak něco, ale kupodivu den nato proběhla výměna v rámci záruky a bylo po problému.
  18. Zkus na telefonu v nabídce bluetooth vybrat "Hledat audio příslušenství" (nebo tak nějak, mám jiný typ telefonu) a mělo by Ti to nabídnout něco jako Skoda HF. Pak by mělo stačit tenhle přístroj vybrat, zadat PIN 1234 a je to.
×
×
  • Vytvořit nový...