Přejít na obsah

radik11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení radik11

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ohledně DSG by to mělo být limitováno na 250nm, jako všechny suché spojky od VW, ale nechci mystifikovat. Jinak pro Hanyska.... určitě si k němu zajeď, já nelituji cestu z OV - Praha a zpět..
  2. Tak 6ti kvalt by byl lepší, to je fakt, ale co se dá dělat, prostě rozpočet byl rozpočet :-) překvapila mně ale akcelerace na 4. a pružné zrychlení, je to úplně někde jinde než v sérii.
  3. Tak jsem si udělal radost a navštívil člena motorpower. Děkuji tímto Petrovi za profesionální přístup a dobře odvedenou práci. Teď je z toho úplně jiné auto. Mám verzi 63 Kw, na brzdě naměřeno 72,4 Kw /165 nm originál. Poladěno bylo na 92,4 Kw/205 nm. Readiness code všechny v pořádku, takže STK a emise bez problémů. Mohlo to jít ještě výše ,ale po dohodě s Petrem jsme zůstali u těchto hodnot z důvodu možných problémů právě s chybovými Readiness code. Doporučuji všem co mají verzi se 63 Kw, dostanou za rozumné peníze profesionální úpravu. Lituji jen toho, že jsem do toho nešel dříve :-)
  4. Miklisku, mrkni ještě na tu gumovou krytku na světlometu, může být špatně nasazená, nebo prasklá. Jinak dělalo to pouze když jsem byl na lyžích a napadlo na světla trochu sněhu. Poté auto stálo, jakmile jsem ometl sníh, byla tam vidět vlhkost. Myslím že na to měla vliv změna teplot (světlo - venek). Jinak na to pravém mi to nezmizelo ani po 14 ti dnech. Proto jsem to řešil reklamací.
  5. Ahoj, mně se taky mlžil pravý světlomet a to dost, hlavně když jsem jel z hor a sněžilo. Levý jen trošku, tam to po chvilce zmizelo, ale pravý teda hodně. V servise provedena výměna za nový. (2/2015) jinak auto mám vyrobené 5/2014
  6. VIF používám již přes rok.Když je v akci stojí 180,- Slouží hlavně jako mazací složka. Dal jsem hodně na referenece kolegy který používal VIF, ale pro naftové motory (Focus TDCI), Dávám 2x větší dávku než je doporučeno. Snad to tomu motůrku pomůže :-) Je to to samé, jako brát aditivovaný benzín na pumpě, akorát tady má člověk jistotu, že to aditivum tam opravdu je :-) Uvidíme až bude bude více najeto, zatím mám jen necelých 18 tis.. Co se týče spotřeby, nemůžu posoudit, ono je to TSI hodně náchylné na "nohu". Dlouhodobě od koupě mám 5,9 l. Každopádně mám lepší pocit, když je VIF v nádrži.
  7. Ten druhý z výroby jsem pořídil za 3500,- a dokonce jsem si mohl vybrat i barvu senzorů. Pokud někdo chce, pošlu SZ. Montáž bez problémů, pošlou i schéma zapojení.
  8. Nestane se nic, mám namazáno už od minulého léta a klid. Vnější lišty jsou pořád stejné. Mazal jsem jen ty. Pokud někdo chce v okolí Ostravy, ať se zastaví, oleje mám dost :-)
  9. Ahoj, taky jsem to četl na polském fóru. Je to tak. Jde o to, že když u mého swingu dám fader na "0", tak se mi ztratí basy. Poláci to řeší tak, že přehodí polaritu předních repro přes svorkovnici v levých dveřích u řidiče. Práce max na 15 min. To ovšem nic nemění na tom, že kvalita originálních repro je podprůměrná.....
  10. radik11

    Čelní sklo

    Potvrzuji, to sklo je jako máslo, 1. zima a je to jako na kluzišti. A to jsem to škrábal jen škoda škrabkou :-(
  11. radik11

    Kde tankujete ?

    Já beru dlouhodobě na Eurobitu v centru Ostravy + aditivum VIF, zkusím teď po dlouhé době Shell (rozdíl 1kč). Uvidíme jestli bude nějaká změna.
  12. Ahoj, ohledně vrzání těsnění mám nové info. Když jsem to reklamoval asi po 3. u svého prodejce (UNICAR -Ostrava) , dostal jsem info že se jedná o tu část, kde doléhá vnější těsnění dveří na plastový sloupek. Mazali vším možným, ale nepomohlo, vždy když jsem umyl šamponem s voskem, začlo to vrzat. Zakoupil jsem tedy doporučovaný Motul a je klid Uvidíme jak dlouho bude .... Zatím jinak max spokojen, žádné pazvuky ani vrzání.......
  13. Tuším, že cena je správná, jen mají špatný obrázek na webu.
  14. Vzhledem k tomu že je to u Osramu novinka (9.9.2014) , tak počítám že to nějakou chvilku bude trvat, než bude prodej i u nás. Cena je v DE je vcelku vysoká, uvidíme, co v ČR. Mám xenony, až budu znát cenu, pouvažuji.... Ty žluté dálkové jsou hrozné....
  15. Zdravím, tímto děkuji všem co přispěli s informacemi ohledně dokódovaní. Dnes úspěšně nastaven asistent rozjezdu, ručičky, stěrače a zbývající litry v MaxiDotu. Pokud by měl někdo zájem v okolí Ostravy, ozvěte se přes SZ.
×
×
  • Vytvořit nový...