Přejít na obsah

Green

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Green

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. has not set their status

  2. Tak tak... Piny jsou jinak. Mám MR2007 (V.09-2006) Na tvém štítku je vidět Ext. Mute..to mě trošku rozhodilo..ale je fakt, že mi stačí Tel Mute..(myslel jsi asi 3tí zleva, ne?) Jinak svinstvo není jen to, že se dělají takové přesuny zapojení, ale i to, že na štítku je popsán jen opravdu zapojený pin..přestože jsou i další aktivní.. To znamená, že když nemáš opravdu korektní informace, hledáš s rizikem poškození.. Jestli je tohle záměr??... Ke konektoru na HF ŘJ: konektor je otočený, ale vím, že hnědá je zem, bílá je LF speaker, modrá odhaduju RF speaker, žlutá by měl být MUTE, červená odhaduji na napájení +.. Co Vy na to?
  3. Díky za tip.. ŘJ klimačky je dobrý tip..sice budu muset spínané nejdříve najít, ale aspoň vím kde hledat.. Co se týče audio kabelů, to se ale musím zeptat.. (Taky mě napadlo využít rádia, protože to umí..ale říkal jsem si, že půjdu cestou kterou znám a která funguje..i když těch kabelů je dost..) Připojuju obrázky systém konektoru z HF. 5 kabelů si vykládám jako Audio L+,R+, audio-zem, Mute a patý, červený-čert ví..HF Mute jednotka musí být napájená, takže asi napájení +, otázka koliv Voltíků. Otázka: Audio odhadnu (mám option mono reproduktor=alternativa k Mute jednotce či auto repro.Tam jsou dva dráty, prostřední volný bude další kanál). >>: Je TEL AF+ a TEL AF- místo na přípojení audio+ a - , viz. první obrázek nahoře?? (Rádio pak dělí signál do L a R repráků automaticky...?) Vím, že na Streamu či Audienci bývají dva konektory MUTE. Jeden TEL Mute, druhý Ext MUTE >>: Kam zapojit MUTE? (aby to nebylo tak jednoduché, ŘJ HF má výstup MUTE, MUTE jednotka také..Oba jsou z dvou různých konektorů..Jeden je v konektoru napájení, druhý v konektoru pro MUTE modul či reproduktor (připojené obrázky) Možná jsou totožné..nevímm Každopádně díky za jakoukoliv snahu!
  4. Vážení, hledám v diskuzích, ale nenacházím. Potřebuju připojit HF sadu od Ericssonu v Octavii II. Už jsem se smířil s tím, že budu muset přepinovat všechny kabely od reproduktorů, abych řídil posílání zvuků z telefonu do repráků z Mute jednotky HF, protože ISO a Škoda "ISO" jsou dost jiné..Ale nad čím žasnu a s čím potřebuju poradit, kam připojit napájení řídící jednotky HF sady. Sada má výstup na zem, stálé a spínané napětí. Mě stačí jen zem a spínané (vyzkoušené z Fabky) Mám Streama, label zapojení z rádia přikládám. Bohužel v zapojených kabelech (označené červeně=nikam jinam kabel nevede!) nenacházím spínané napětí (+). Nechci tahat kabel z pojistkové skříně či spínací skříňky, pokud to nebude opravdu nutné..(zapojené tlusté kabely jsou zem, Safe, stálé napětí, vedle jsou 8x repráky a dole tři kabely, asi vstup z Aux in zásuvky, L/P a zem.. Má někdo nápad kde vzít spínaných 12V?? Dá se to vzít z některého pinu na rádiu? Jinak vzhledem k tomu, že nemám přípravu pro HF, chybí asi vhodný kabelový svazek, kde by vše bylo..Ovšem i tak v mém svazku vedou dráty, které jsou zaslepené a nevyužité. Jedná se o slabé průřezy...odhaduji k changeru..Je napájení tam? Zkrátka, potřebuju spínané napětí a zem 12V z prostoru rádia..nic víc... Díky, díky, díky..
×
×
  • Vytvořit nový...