Přejít na obsah

maxx69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maxx69

  1. maxx69

    Vzpomínka :(

  2. Nejlepší je nic neřešit, ono se to už posere samo :)

  3. maxx69

    demontaz airbagu

    Nerad bych plácal blbosti, ale myslím, že by airbagy měly jít jednotlivě deaktivovat přes VAG. Osobní zkušenost nemám, jen jsem kdesi četl, že by to tak mělo být.
  4. Příbramsko - taková díra po granátu, kde není ani TV signál
  5. maxx69

    Vibrace volantu

    S největší pravděpodobností bych se přiklonil k homokinetickým kloubům. Mě takto potrápily vnější klouby, od cca 90 km/h bylo auto obtížně ovladatelné. Zároveň jsem měnil pružné lůžko závaží na P poloose, které bylo už v háji.
  6. Použitou bych asi na auto nedával. Stačí, když bude špatně sundaná a bylo by to jen k vzteku. Ještě z favorita si pamatuji, jak snadno se při sundání zkroutila. Dej raději novou. Koukni třeba na http://www.autodilycz.cz/zbozi/lista-strechy-l-felicia-combi-097652031/266643/, cena mi nepřijde šílená.
  7. Motor ventilátoru je hned pod vstupním kanálem na skříni topení. Měly by ho držet jen svorky. Z boku tělesa topení je předřadný odpor ventilátoru, problém by mohl být i tam. U 1.3 a 1.6 je vedle baterie. Ta se musí alespoň uvolnit, nejlépe vyndat. Mohl by být špatný právě ten předřadný odpor nebo konektor do něj zapojený. Mě osobně se vypálil konektor č.3 a ventilátor pak šel jen na 4. stupeň. Nejdřív bych se zaměřil na konektor a předřadný odpor. Pak bych se teprve pouštěl do rozebírání topení.
  8. Asi budeš muset koupit celý stahovací mechanismus. V Kelly za 2390,-, orig nevím. Možná by to šlo nějak zprznit z manuálního stahování.
  9. Pokud bylo centrum zápachu někde pod spodní hranou skla, mohlo by to mít souvislost s předřadným odporem ventilátoru topení. Tento problém jsem zrovna řešil. Nejprve jsem cítil zápach, později mi přestal chodit motorek ventilátoru na 1-3 stupeň. Původně jsem předpokládal, že bude v háji odpor, ale ukázalo se, že se vypálil konektor č.3 v kostce, která je do odporu zapojená. Vše jsem vyčistil (konektor č. 3 byl v odporu zoxidovaný), trochu to poléčil a opět zapojil. Jen budu muset koupit novou kostku a elektriku dát pořádně do pucu. Zkus se tedy podívat na konektory, případně na předřadný odpor. U 1.3 kabel vede do topení v místech vedle baterie (ta se musí povolit, nebo ještě lépe vyndat)
  10. Třeba tady máš kabel i se SW VAG COM
  11. hubo44 měl na mysli určitě tohle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0471...it-felicia.html
  12. maxx69

    motor 1.6mpi

    Asi by nebylo špatné zkontrolovat funkci škrtící klapky. Zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Pr...f=8&t=18566
  13. Před časem jsem to řešil na Opelu. Stačilo vyměnit svíčkové kabely.
  14. maxx69

    Topení

    Spíše bych zkontroloval táhla a ventil topení.
×
×
  • Vytvořit nový...