Přejít na obsah

mati.pc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

708 zobrazení profilu

Oznámení mati.pc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj všem, mám fábii combi 1,9TDi v hodně slušné výbavě, ale přemýšlím že jí prodám, potřebuji větší auto s větším kufrem. Zajímá mi jak je na tom Octavia 1,9TDi combi automat, co vydrží ten automat? Na co si dát pozor při koupy? Vím že je tam starej automat a neslišel jsem moc chváli, potřebuji poradit zda to kupovat či ne... jedná se o Octavia 1! Po kolika km se mění v automatu oil a filtr? Co vůbec stojí? Děkuji za reakce!!! M.
  2. Ahoj, sháním někoho kdo dokáže toto: mít fabii 1 a budíky z fabia 2 jako to má tento člověk: http://auto.bazos.cz/inzerat/11304277/skoda-Fabia-12-RS-look-vybavena.php mám akorát Fabii 1 (1,9 TDi) a chtěl bych maxíka z Fabie 2 Nejlépe praha! :-)
  3. Dík za radu. Mám r.v.99, a anténa je dobře nandaná, na to jsem koukal... Potřebuji sehnat originální anténu a možná to bude pak OK. Nevím... Asi to bude tou anténou...
  4. Zdravím všechny! Mám Octavku 1 kombíka, měl jsem tam rádio Blaupunkt, neměl dobrý signál ani s Impulsem, Evropou 2. Hodně cestuji a jiný auta mají bezproblémový signál a mě vydrží pár minut a autorádio začne šumět, mám tapnutý TA, AF a stejně šumí. Anténa je neoriginální koupená za 400 a neběhá to... Neví někdo co s tím? Dávali mi tam ještě za rádio nějaký zesilovač nebo co... Myslím si že to chce originální anténu, nevím... Děkuji za každou odpověď!!!
×
×
  • Vytvořit nový...