Přejít na obsah

embi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem embi

  1. Diky,díky ,docela jsi mě pobavil. Tak zrovna o rady tohoto typu jsem nežádal. Věř tomu, že mám s řízením dostatek zkušeností, takže nepotřebuju poradit jak zacházet s pedály,s tím si poradím myslím slušně. Potřebuju poradit jak závadu odstranit a ne jak s ní jezdit,to už umím. A asi mi právě jde o to,abych se na křižovatkách nemusel rozjíždět jak baba-5000ot a pomalý pouštění spojky a všichni se otáčely co to je za amtéra kterýmu to tak řve. I když někdy to není lehký, chci trochu plynule přidat otáček,ono se to přidusí a pak najednou otáčky vystřelí. Nevím proč by to měla být loterie s tímto motorem-není tak špatnej,špíš jde o to závadu.Po zahřátí je to docela v poho a malá prodleva po sešlápnutí plynu, jak tady kdosi zmiňuje,tak ta je u těchto aut myslím běžná.
  2. Čus,taky řeším cukání na 1,6MPi (2002)-za studena a to hlavně v zimě to po nastartování cuká, na volnoběh kolísaj otáčky,po rychlejším sešlápnutí plynu to zakucká a někdy chcípne,rozjedu se v klidu na 1, přeřadím na 2 a motor se div neudusi když znovu sešlápnu plyn nebo někdy je to i nebezpečný při vyjíždění z vedlejší ulice-plynule se začnu rozjíždět na 1 a najednou se motor začne sbírat a já trčím v křižovatce. Někdy je to jak 120ka na 2 válce nebo bez sytiče.Teď to začlo trochu škubat i ve vyšší rychlosti-lehce uberu a jak chci znovu přidat tak to nepatrně zacuká.Po zahřátí je to myslím celkem OK. Váha vzduchu nová,vzduchové hadice nové,svíčky nové,diagnostika nic moc neprozradila. Zde na fóru jsem vyčetl že to může byt čidlem teploty,ale nevím jestli čidlem teploty vody nebo paliva. Dále také někdo tipoval snímač otáček motoru. Tak teď nevím čím začít.
  3. Zdravím všechny, měl bych dotaz,jestli máte někdo skušenosti s výměnou blinkru. Nějakej de.... do mě ťuknul a rozbil mi blinkr (je to ten čirej -rv 2002) a nevím jestli koupit originál asi za 500Kč,nebo zatačí nějakej číňan za 150Kč. Nevím jestli ta replika bude dobře pasovat,nechci aby to vypadalo jak pěst na oko,nedával jste to tam někdo?Díky za rady.
  4. embi

    Přehřívání

    No tak mám auto spátky ze servisu a byla to ta vodní pumpa jak tady v příspěvcích různí lidé tipovali.V servise pořád mysleli že je to něco jinýho i když jsem jim to říkal, rozebrali to a ona to byla pumpa,prasklá vrtulka,takže to při vyšších točkách prokluzovalo a málo tlačilo vodu,přehřívalo se to a do topení to vodu vubec asi nedotlačilo. Takže není špatný si obšas nějaký forum přečíst.
  5. embi

    Přehřívání

    Také mám podobný problém.Mám 1,6MPi (2002), po delší jizdě začne teplota stopat a pomalu lítá mezi 90-110°C,když jedu uplně volně a nebo vyřadím na volnoběh,tak se drží na 90°C, kapalina neubívá,ale netopí mi vůbec topení.Dnes jsem to dal do servisu,tak jsem zvědav s čím koumáci příjdou.
  6. Čus,řeším v podstatě to samé na 1,6MPi (2002)-za studena a to hlavně v zimě to po nastartování cuká, na volnoběh kolísaj otáčky,po prudkém sešlápnutí plynu to zakucká a někdy chcípne,někdy je to jak 120ka na 2 válce.Po zahřátí je to celkem OK. Váha vzduchu nová,vzduchové hadice nové,diagnostika nic moc neprozradila,chystám se na svíčky,ale pochybuju že to pomůže.
×
×
  • Vytvořit nový...