Přejít na obsah

Tompet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tompet

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ani s převodníkem z VW Polo,který jede na starý can bus jako roomster a mohli se do něj dávat columbusy ?....zkoušel to někdo,to už je jediná možnost.
  2. Zdravím všechny, četl jsem vaši starší dsikuzi o zapojování columbusu v roomsteru.Mám s tím docela problém,zkoušeli mi už různé převodníky a navigace nemluví a parkovací čidla se rovněž nezobrazují.Nemůžete mi prosím napsat s jakým převodníkem jste to rozchodili,pokud to teda vůbec šlo? (o maxidott ani ovládání z volandu mi nejde). Mám Columbuse s označením na konci A...asi nejnovější. Děkuji moc za odpověď.
  3. [Dobrý den, pročetl jsem celé téma o tažném zařízení na Roomstera,ale nenašel jsem tam pár odpovědí, tak bych se Vás chtěl zeptat na pár věcí : 1) jak se snáší TZ s parkovacími senzory 2) jakou koupit elektrinstalaci, tak aby uměla odpojit parkovací senzory při tažení přívěsu 3) chtěl bych vědět, jaké koupit tažné (výrobce,typ) aby vypadalo dobře (nebyla vystrčená zásuvka atd.) a hlavně abych na něm neměl za pár let pěknou korozi, taky třeba v případě sundávacího vědět Vaši zkušenost aby to šlo dobře nandávat a drželo to pevně 4) chtěl bych znát vaše zkušenosti - udělat výřez, neudělat výřez do nárazníku (zdá se mi to jako znehodnocení nárazníku) a u kterého typu se ten zářez udělat musí a u kterého ne, rád bych i uvítal nějaké foto, protože jsem jich moc na internetu nenašel 5) 7 pólová nabo raději 13 pólová + adaptér ? Děkuji předem za odpovědi. Tom
×
×
  • Vytvořit nový...