Přejít na obsah

kodlis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kodlis

  1. Tak končně vyzkoušeno a video za jízdy funguje. Ale jen z usb. Z youtube jede jen zvuk. Z něj ale nejede video ani při stání. Aktivoval jsem i RS budíky fungují také. Nejde mi ale zprovoznit kroutící moment v budících. Zkoušel to někdo?
  2. Ano mám. Dostal jsem to ke Columbusu na 3 roky zdarma. Uzávěrky mi to třeba hlásí online. Mám to aktivní asi 3 týdny. Ale že by se ty mapy tak dlouho stahovaly se mi nějak nezdá.
  3. Ta fukce podle mě je, že se ti video nevypne za jízdy. Ale je už jedno jestli se video pouští z USB nebo telefonu z jakékoliv aplikace. Mám už OBDEleven objednany. Tak pak můžu dát vědět zda to funguje.
  4. Zdravím, všiml jsem si, že má hodně lidí číslo databáze navigace 21.11. Já mám jen 20.07. A to jsem auto koupil před dvěma měsíci jako skladovku. Stáhnou se nové mapy samy? Nebo musím přes usb? Škoda conect a vzdálený přístup mám aktivní a stále nic. Jinak mám H56 a Software 1804 a funguje v pohodě, kromě toho pomalejšího startu. Ale není to až tak hrozné.
  5. Ahoj, a ukazatele teploty oleje a výkonu fungují? Toto by se mi docela líbilo. Jinak mám nějnovější VCDS a kódování se mi zdá aktivní. Jen jsem nezkoušel změny uložit. Chtěl jsem si zapnout teplotu oleje, ale uz byla aktivní. Funguje to asi jen na tom RS kokpitu.
×
×
  • Vytvořit nový...