Přejít na obsah

Pavel Janík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Pavel Janík

  • Narozeniny 25.6.1981

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pavel Janík

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a můžu s tím jezdit?:-))))
  2. Pánové! Tak rány v mrazech na zadní nápravě vpravo mám taky a dneska jsem zjistil, že mi to vpravo sedí mnohem níž než vlevo, takže to bypadá, že mám tlumič v háji:-( Můžu s tím ještě jezdit? :-)))))
  3. Zubař:-( bleeeee :-(

  4. Místo dovolené jsem dobrovolně v práci a v jednu jdu k zubaři:-( jsem já normální? Podotýkám je to jen řečnická otázka:-)

  5. A zase práce:-) Ať je v novém roce veselejší:-)

  6. tak a hurá na žehlení:-)

  7. Pro všechny rýpaly: Právě žehlím a žehlím dobrovolně a rád:-))))

  8. zkušenosti s přivoláním mechanika z autorizovaného servisu při zabouchnutí klíčí v zamčeném autě na zadním platu kufru fábie combi .... jediné řešení bylo rozbít malé okénko zadních dveří :-) akorát se při první ráně trefil přímo do sloupku a tak tam od té doby mám malou prohlubeň :-)))) Není nad autorizovaný servis:-))) Od té doby si dávám setsakramentský pozor kde mám klíče když auto zamykám:-))))))
  9. Trocha sněhu a ledu a místecka už je zase plná šrotu z nabouraných aut:-( Kdy řidiči dostanou rozum:-(

  10. Nemám rád zubaře:-( Lucinka prošla kontrolou v pohodě,zato já tady teď čekám po opíchnutí půlky pusy na vytahování nervu:-( Že já osel tady lezl:-)

  11. Organizace dopravy kolem ČEZ ARÉNY v Ostravě opět při konání velké akce zklamala. Kolony stojí všude kolem,z hlavních cest je parkoviště:-) Ještěže se tady vyznám a jsem dostatečně drzý:-) Díky tomu jsme dorazili včas:-)

  12. tak jsem dneskla Lucince ušil masku čerta z bývalého potahu na křeslo:-))) je krásně chlubatý, akorát barva není černa ale béžová, avšak Lucince se líbí:-))))

  13. může mi někdo vysvětlit, proč když se ptám na obecné zákonné lhůty pro výplatu ošetřovného na ČSSZ je mi odpovědí žádost o mé údaje, jako je rodné číslo a jméno zaměstnavatele? To neumí úředníci odpovědět obecně?

  14. Tak mi dneska nedala přednost řidička policejního vozu a ještě se koukala, zda nebyla náhodou na hlavní:-)))) co dodat? POMÁHAT A CHRÁNÍT či spíš ZABÍT? :-))))

  15. Nemám rád rýmu:-( Už mne z ní bolí úplně vše,nic mi nechutná a nic se mi nechce:-( Ještěže jsem v práci do pěti,alespoň mne takhle neuvidí rodina:-)

×
×
  • Vytvořit nový...