Přejít na obsah

Martin N

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Martin N

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za odpovědi, čekal jsem, že někdo bude mluvit o vyšším sezení a snazším nastupování, mně to teda osobně moc neříká, ale chápu to. S tím kufrem a kolama - poprvé jsem kufr Yettiho viděl na podzim, když jsme se sjeli s kámošem na horách s kolama - on dvě v yettim na stojáka se sklopenýma sedačkama, my v kombíku dvě naležato a k tomu velký přívěsný vozík za kolo na dítě - tak jsme do toho Yettiho koukali s ním a jeho manželkou a dumali, co je špatně - až ona řekla, že až ona bude kupovat auto, bude to oktávka To parkování mě nikdy nenapadlo a ani jsem nikdy nezaregistroval problém s převisem. Možná je to problém s oktávkou, která má krátkej rozvor a obrovskej zadní převis.
  2. Mohl bych se trochu kacířsky zeptat na význam tohoto auta? Chápu, že si někdo koupí Oktávku, která má velký kufr, ale Yeti s malým kufrem a stejně velkou kabinou je vlastně k čemu? Pokud vím tak má v podstatě techniku Oktávky, stojí stejně ale nic se do něj nedá.
  3. No hlavně na Fabii 1.2HTP 40kW přeskakuje, protože po startu, než naběhne tlak oleje, není řetěz napínanej. Na 1.2HTP je jednoduchej, na 1.4MPi stejně jako na 1000MB dvouřadej.
×
×
  • Vytvořit nový...