Přejít na obsah

xavi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Oznámení xavi

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Super navod. Moc dekuji! Za 20 minut vyreseno-opraveno. Tlacitko funguje. 🙂 Jeste jen doplnim,ze zapadky pro rozdelani tlacitka jsou celkem 4. Jedna je schovana pod nalepkou. 😉 Jinak oprava neni nic sloziteho - pro ty co uz treba rozdelavali nekdy ovladac od TV, PS4, apod. Jen rozebrat a vycistit kontakty. Pzn. Opravoval jsem tlacitko u Yetiho mod. rok 2016.
  2. Ahoj všem, omlouvám se, že jsem v rubrice Škoda FABIA I & II - Škoda ROOMSTER, ale chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s instalací nového loga Škoda na Octávii I. combi. Jestli lze použít to ze citigo? Díky za rady.
  3. čidla naklápění xenonů o1 máš??

  4. To: Juke.box a Sejra Chlapci předpokládám, že pracujete u PČR, když máte takové znalosti v oblasti dopravy. :-) Viděl bych to na žampióny.
  5. To: DODO Taky jsem nad tím uvažoval. Jinak dnes ráno při cestě do práce mi to neudělalo. Tak se mi zdá, že když je chladno, tak se to neprojevuje.
  6. OK.Nebudu se s Tebou přít. Mám osobní skutečnost s obojím a vše bylo bez problémů. Jen je tady zbytečné strašit lidi. Jinak HID xenony na autě nemám.
  7. To: juke.box S aktivním policistou nevím. Pokud vím, tak na místě není schopen vyřešit nic co se týká špatného rozměru pneu a ráfků. Maximálně sjetý vzorek, jiný rozměr či konstrukci pneu na nápravě, to je vše. V malém TP, které dáváš při kontrole není nic o rozměru pneu a ráfků zapsáno a velký TP nejsi povinen u sebe vozit. Navíc v evidenci k Tvému autu, co se týče rozměrů pneu a ráfků taky "nic" nezjistí. Takže problém může být jedině na STK, ale tam není přeci problém přijet na zimních pneu se správným rozměrem.
  8. To: Dodo-Kolín Najeto mám 150 tkm. Ty 17" Kentaury jsem kupoval nové loni ve Škodovce. Pneu tam mám Continental ContiProContact 225/45 R17 91H. Haldex a rozvodovka si myslím, že je OK. A na mokru, resp. štěrku fungovala bez problémů. Jinak v obojím je vyměněn olej a v Haldexu filtr. Tak fakt nevím. :-(
  9. Taky se mi nechce moc věřit, že by to bylo pneumatikama. Mám tam 225/45 R17. Já mám orig. 17" kola Kentaur, které jsou na FII., Roomster Scout 17". Tlak pravidelně kontroluji a málo nahuštěno určitě nemám. Jinak nevím, jak s těma 17", ale kamarád má OI. RS WRC edition a tam má bílé Spidery. Je fakt, že pneu tam má 205/50 R17.
  10. OK. Je to možné. Zadní gumy už nejsou nic moc. Díky.
  11. Ahoj všem, prosím o radu. Při přejezdu příčné nerovnosti v mírné zatáčce( levé či pravé) se mi zadní část auta mírně zhoupne do strany. Dříve to nedělalo. Sleduji to až teď po zimě. Mám OI. 4x4 TDI PD r. v. 10/2004. Alu 17" s pneu 225/45 R17. Nevíte, kde by mohl být problém? Předem díky za rady. Alex
  12. Koukni na tohle, www.opravykuze.cz
  13. xavi

    volant z OII do OI

    Kdybych sehnal volant z OII. s multifunkci, šlo by to nějak zprovoznit? A.
×
×
  • Vytvořit nový...