Přejít na obsah

nWy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení nWy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mam jede menší dotaz, nějak sem to tu nemohl najít. Mám HTC HD2 s Androidem 2.3.5 a bohužel se mi natahly do auta kontakty 3x některé - firemní. Je tu nějaká možnost, z auta kontakty u mého telefonu vymazat a nechat je znovu natáhnout z mého HTC ? Vím jak odstranit z telefonu spárování s autem, ale naopak to neumím - nevím jak na to. Jinak mám O2 2006 tuším se škoda UHV GSM II s maxidotem. Děkuji za rady.
  2. nWy

    Diagnostika Plzeň

    Ahoj kluci, Moc se omlouvám za založení tohoto topicu, ale opravdu sem hledal 2 dny v práci a nic. Sháním někoho z okolí Plzně, nebo přímo z Plzně kdo by mi vymazal servisní interval a udělal ještě blbost typu vypout pípápní pásu atd. Kdyby se někdo takovej našel PM, ICQ 449 557 366, email nawry@email.cz Děkuju moc P.S. Klidně i radu kde to najdu než mi to tu smažete za duplicitu =]
  3. Jen reaguji na zkušenost kolegy se zamknutím klíče při použití talčítka a otevření kufru. Stalo se mi to samé. Byl jsem služebně v Německu a při nakládání krabic jsem si otevřel jen kufr a naházel jsem krabice i s klíčem do auta a zavřel kufr. Ihned jak jsem sem "švihl" s kufrem mi došlo že tam mam klíče ale nešlo reagovat, kufr se zamkne ihned. Takže 3 hodiny čekání s náhradním klíčem. Kolegové z firmy mi zavolali VW servisáka a ten mi řekl, že díky montáži mříže N1 nelze "zničit" jen okénko u zadních dveří =) A tak mi defakt řekl to samé co kolegovi. Opravdu milá příhoda a proto teď když jsem si koupil svojí O2 tak se tlačítku odemknout kufr vyhíbám na 100 km !!!
  4. Zdravím, mam takový menší problém. Měl jsem nokii N95 a u auta mi nešly kontakty. Měl jsem zato, že mam v autě GSM III ale teď zjišťuju že to asi tak není. Prosím vás, jak zjistím jakou verzi BT HF mám ? Mam tam jak držák, tak BT. Teď mam nokii E51 a ta mi dělá to samé, spárování a volání, všechno v naprostém pořádku, jen prostě ty konatkty. Nevíte někdo jak na to ? P.S. Je to takový rozdíl mezi GSM II a GSM III ve funkcích ? Děkuju za každou radu.
  5. Díky za rady. Manual mě bohužel k mé blbosti nenapadl :\ Tak se omlouvám =)
  6. Zdravím, Mam menší problém s DO. Nechal jsem si v autorizovaném servise udělat nový klíč. V servise spárovali klíč, a nstavili immobiliser. Auto nastartuju všechno v pořádku. Jen bohužel jsem měl takovej kvalt, že jsem zapomněl vyzkoušet dálkové ovládání na klíči. DOma už čas byl a dálka nejde:( dioda se na klíči rozsvítí, ale to je tak všechno. Tak se chci zeptat, je nějaká finta, nebo šance že to zvládnu nastavit sám bez použití VAGu ? Tady na fóru jsem našel návody ale nějak byly pro O1. Tak se chci zeptat, jesli fungují a já to dělám špatně, nebo nefungují a dělá se to jinak. Děkuju moc za pomoc. Omlouvám se jesli je už zde něco takového, ale opravdu jsem prohledal tuto sekci 2x a nic.. Jen baterky atd ..
  7. nWy

    Adaptér k telefonu

    ZDravím, mam problém taky tak trochu t tomuto držáku. Jde mi to zda tam musí být aby chodilo BT HF ? Pokud ne, je přilepený nebo jsou pod ním nějaké díry v interiéru ? Jde mi to že ho chci sundat. Redukci na svoj model telefonu nemám, a nějak ani nechci, tak to chci sundat, ale bohužel nevím, zda mi tam nezbydou nějaké ohavnosti ve středovém panelu. Díky za radu. Edit : Omlouvám se našel jsem to v jiném vlakně.
  8. Zdravím, Omlouvám že tu zakládám topic na toto téma, ale zkoušel jsem to v sousedním topicu a bezúspěšně. Jen už jsem opravdu zoufalej. Vlastním telefon N95 s fw 30.0.017. Telefon se krásně spáruje, všechno funguje jak má. Ale pouze jen do té doby, než najedu na maxidotu na položku telefoní seznam. Klasicky se nezobrazí nic. A to bohužel ani po instalaci programu "Stahnout kontakty" Zkoušel jsem mnoho verzí, ale bohužel ani jedna nefunguje. V telefonu jsem dokonce přehrál znovu firmware abych si byl jist, že neshodu nedělá nějaká jiná aplikace. Ale výsledek není to tak. Můj postup : - instalace app Stahnout kontakty do telefonu - spustut aplikaci -> zobrazí se "Zpracovávám" - otočit kličkem a počkat než radio naváže spojení s telefonem -> neautorizovat - přidám rádio do spárovaných zařízení, zadat bezpečnostní kod 1234 - v apliaci ale stále svítí Zpracovávám Nevím, zda na to mají vliv kontatky v telefonu, nebo na SIM. Režim vzdálené SIM je zapnutý Prosím Vás o jakoukoliv radu s tímto problémem, třeba i emailem, nebo Váš postup při instalaci. Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...