Přejít na obsah

bosko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli bosko

  • Narozeniny 28.12.1965

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení bosko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím,mám Oktu 1.6,75 kw, motor AVU,r.v. 2001 a mám tento problém, při sundání nohy z plynu (deceleraci) mi motor zacuká. Při akceleraci necuká,krásně táhne,neztrácí výkon, no paráda. Dnes jsem měnil svíčky, ale cukání nezmizelo. Ví někdo kde by mohl být zakopaný pes? Dík, Petr.
  2. Zdravím,mám Oktu 1.6,75 kw, motor AVU,r.v. 2001 a mám tento problém, při sundání nohy z plynu (deceleraci) mi motor zacuká. Při akceleraci necuká,krásně táhne,neztrácí výkon, no paráda. Dnes jsem měnil svíčky, ale cukání nezmizelo. Ví někdo kde by mohl být zakopaný pes?

    Dík, Petr.

  3. bosko

    svítí EPC

    Zdravím,před pár dny se mi stalo,že při deceleraci (sundání nohy z plyn.pedálu) motor začal škubat a na přístrojovce se rozsvítilo ,,EPC''. Od té doby po nastartování stále svítí a pouze při deceleraci motor škube, akcelerace je výborná. Mám OK I, 2001, 1.6 75 kw, mototr 1U2. Má někdo s touto závadou zkušenosti ? Dík za každou radu,Petr.
  4. Díky všem za dobré rady,zkusím to. Dnes už jsem jí musel zalepit chemoprénem.
  5. Zdravím všechny,mám Ocktu 2001 1.6 MPI a začíná se mi doslova odtrhávat hlava řadičky,protože řazení jde dost ztuha,musí se víc zabrat.Musím hlavu řadičky vyměnit.Má někdo zkušenosti s výměnou hlavy?Rád bych věděl jak sundat starou hlavu a jaká jiná hlava je nejvhodnější atd.Dík za sebemenší radu,Bosko.
  6. Zdravím,jsem měsíc majitelem Octy 1.6 75kw 2001 a nějak se mi nelíbí řazení.Jak při sešlápnutí,tak i vracení spojkového pedálu cítím škubání.Jako by se lamela přisávala a odsávala,nebo něco podobného.Paradoxně to nedělá pokaždé.Má někdo s tímto zkušenosti?Ani nevím v jakém rozsahu otáček či km se řadí jednotlivé rychlo

×
×
  • Vytvořit nový...