Přejít na obsah

Wajzzy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Wajzzy

  1. Koupil jsem koberecky udajne do O1 ale nepasujou jsou mensi... Maji na sobe napsano 5J1 863 011 VKZ. Poradi nekdo do jakeho auta pasuje?
  2. Wajzzy

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    ach... vy jste dobri, pojdte rozebirat lizacku... :-D. Kdyz je itali magor a nevlastni to auto a chce jit do toho tak ho nechte snad ne? a nerozebirejte zde nejakou "levotu" :-D. Technicky to jde. Jde vse... Staci se podivat co lidi udelaj ze serioveho auta(treba juknete co se da udelat ze serioveho auta uzivatel Jaster ma na youtube videa a jsou tam i vetsi upravari vykonu). Otazka je jak to chces zlegalizovat... ten kdo nezna tak at mlci a nebo aspon napise: "nemam paru ale myslim si...". Kdyz jsem koupil auto bez motoru taky jsem uvazoval o tom, ze tam dam jiny typ motoru ale potom jsem se na to vykaslal kvuly technicke kde by to neproslo(myslel jsem si to...). Potom jsem sehnal uplne new motor ale bez oznaceni a nasel jsem si znameho na STK a ha lidi jezdim a "legalne". Mam to chiple a "nehorazne" me to kouri.. a nedavno jsem byl na emisich a co lidi myslite, ze jsem neprosel? :-D Zalezi jestli zna spravne lidi a jestli se mu chce ryskovat.... Osobne: ser na to... splat to a kup mi porsche . Jak pisou kolegova vyse(nez zacli rozebirat lizacku).. musel bys vymenit vse co mas pred volantem a to jenom hrubej odhad 100 000 jenom abys mel soucastky potom musis najit nekoho kdo ti to za slusne penize udela(typoval bych tak 20 000 bez papiru? a to te setrim) a potom mozna se ti vrati neco(ale necekej, ze se ti vrati 50 000Kč... pocital bych kolem 30 000kc a neprodas to ze dne na den.) Brzdy a tak nemusis menit(ale u 1.6 uz jsou vzadu kotouce a asi soudruzi vedi proc je tam davat;) ) PS: nezapomen, ze jak bys to udelal tak havarijni ti uz nebude platit (ikdyz si ho budes platit:-D)
  3. Wajzzy

    Parkovaci kamera

    HEJ dik moc to je napad jak nevim co mazec stejne zamky nepouzivam:-D kdybys nahodou narazyl na fotku byl bych moc rad... tam by se mohla dat i ta valcova kamera.... mate jeste nekdo napda?
  4. Wajzzy

    Parkovaci kamera

    Cinany radsi ne. Na aukru je treba kamera (fotka). Jenze to je valec a to by se asi vrtalo do naraznika?(jenze je cernej takze v modrem narazniku cerne kolecko-to snad ne...) Nasel jsem jenom kameru nad spz(jenze pokud to dobre chapu tak se to musi upevnit presne doprostred nad spz mno a tam tou cestou otviram kufr tak se bojim aby nezavazela...) Kameru pod spz jsem nevidel(to jedine, ze bych koupil asi to nad spz a dal ji pod spz :-D) to je asi jedine reseni...
  5. Wajzzy

    Parkovaci kamera

    nikdo nema zkusenosti?
  6. Dobry den, budu si kupovat nove radio, ktere podporuje couvaci kameru(ale neni v baleni a tak si ji musim koupit...). Zajimalo by me jak se montuje ta couvaci kamera? Nemate nejaky dobry typ na tu kameru? Pochopil jsem, ze nektere jsou ven a nektere dovnitr takze urcite nejakou ven:). Dekuji za rady ci dokonce za urcity typ:)
  7. Wajzzy

    Rozmer pneu

    nemas zac rad pomuzu... tak ja chodim do autorizovaneho servisu skoda v brne a tam jsem se bavil a normalka nic nerikal vyvazeny v pohode ale ptal se me kde jsem nechaval vyvazit kola na kterych ted jezdim a rikal neco o tom, ze to podelali, ze to zavazi tak nema bejt (nevim presne co myslel...) a to me delal pneuservis tak ja nevim komu uz verit Jinak to pneum je Barum polaris 2...navic nez jsem si je koupil tak jsem si precetl zde(myslim az predposledni tabulky...) http://www.pneumatiky.cz/info/pneu-technicke-info.html nevim jestli se tomu da verit ale podle toho by to melo bejt bezproblemu... mno uvidime v zime jak se to auto bude chovat...
  8. Wajzzy

    Rozmer pneu

    a 195/65(omlouvam se je to jenom orientacni;) protoze jinak by asi nikdo nepoznal jak moc precniva pneu...) snad jsem pomohl
  9. Wajzzy

    Rozmer pneu

    uz je mam na tech litakach... ve ctvrtek ti to vyfotim jak to vypada na 6J disku.... podle me v pohode...
  10. Wajzzy

    Rozmer pneu

    by yockey: To jsem chtel slyset, ze uz je nekdo ma protoze jsem nervni abych nemusel shanet ty 195/65(ted jen aby me pneuservis nezacal rikat, ze ty pneu tam proste nejdou ). by aaakecal: technicaku mam: kola na naprave 6Jx15 195/65R15 a jako alternativni je 6,5Jx15 205/60R15 Dekuji a lock
  11. Wajzzy

    Rozmer pneu

    Dobry den, chtel jsem se zeptat ikdyz uz je trosku pozde protoze pneu mam doma. Mam original litaky skoda z O1 R15 kde bylo pneu 195/65 a ted jsem si koupil pneu o velikosti 205/60 a jen by me zajimalo co mi reknou v pneu servisu a jesstli mam nahanet prodejce, jestli mi je vymeni. Dekuji za radu...
  12. prodava to za 29300Kc presne... Vim, ze to nekontrolujou ale prece jenom nahoda je blbec a v posledni dobe mam stesti tak to chcu udelat at je vse ok(a sam si na to netroufnu protoze ani nevim kde presne bych to mel vyrazet-vzdyt uz dva dny hledam ten typ vyrazeny na tom rozebranem motoru ... Pokud nekdo napise, ze jsem blazen za tu cenu tak at to sem ani nepise! Proste chcu mit motor o kterem vim co zazil a pokud nekdo rekne, ze ten motor to auto prezije tak at pak ho prodam Kdyby se ale nekdo objevil z okli Brna kdo by me tam byl schopny vyrazit ASV za mensi poplatek tak at napise PM:)
  13. Parada! To jsem chtel slyset...jelikoz mi odesel jenom motor tak pouziju striky atd. z toho auta a mam to hotove... Pls jeste nevite ci neznate nekoho kdo by me tam ten typ vyrazil nebo jak tam ten typ dostanu kdyz od toho motoru nebudu mit smlouvu o koupi? (nicky uzivatelu kdyztak PM)
  14. nebo je to odcizene z tovarny skody... byl odnesen driv nez na nej neco vyrazili protoze jak by to melo cislo tak by jim schazel...
  15. nema to ani typ motoru a ani vyrobni cislo... ted se na to koukal jeden odbornik a napsal mi:"pochop to je náhradní díl, na který se po montáži číslo a kód motoru vyrazí na dopravním inspektorátu"
  16. Mno chcu ho osadit do auta kde byl typ ASV
  17. udajne motor nema zadny vyrazeny kod... neda se zjistit motor je v praze a ja jsem v brne...
  18. Dobry den, chtel jsem se zeptat nasel jsem na inzerci, ze nekdo prodava motor 1.9 TDi 81KW. Bohuzel motor nema vyrazeno typ motoru ale jenom vyrobni cislo. Clovek tvrdi, ze je uplne novy a chtel ho pouzit ale nakonec vyresil jinak a ted ho prodava. Da se nejak zjistit, ze je to motor typu ASV?
  19. Dobry den. Na zacatek chcu rict, ze se v autech moc nevyznam takze me neukamenujte u laickych otazek . Jinak k problemu. Mam auto, ktery prohledl znalec a napsal znalecky posudek(moc tomu nerozumim ale chapu to dobre, ze musim sehnat cely motor stejneho typu...to znamena, ze kdyz pise, ze proda motor ASV tak kdyz ho koupim a necham namontovat tak by to mela byt zase vse ok?-k tomu se vaze dalsi otazky: 1. Kdyz se vymeni motor hlasi se to nekde na uradech? 2. Kdyz prijedu k takovemu cloveku, ktery rika, ze ma motor plne funkcni ale je vymontovany-da se zjistit, ze motor je opravdu funkcni na miste? Jinak ten motor ma na sobe stitek jaky je to typ, ze?) Jinak ta zprava zni: Motor je zniceny po upadeni casti ventilu - "talirku" do spalovaciho prostoru. K poskozeni motoru doslo po kontaktu ventilu s pistem. Naslednym provozem doslo k destrukci ventilu. Upadeny talirek ventilu nasledne ponicil cely motor. Poskozeni motoru vzniklo s nejvetsi pravdepodobnosti poruchou casovani rozvodoveho mechanismu. Poskozeni byly tyto casti: blok motoru, hlava valcu, casti rozvodoveho mechanismu, vackovy hridel, pistu, ojnice. Pri prohlidce byl motor castecne rozlozeny. Doporucuje se vymena polomotoru a kontrola turbodmychadla.
×
×
  • Vytvořit nový...