Přejít na obsah

Humik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 243 zobrazení profilu

Oznámení Humik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Umí prosím někdo updatnout firmware v Amundsenovi? Nebere mi SDHC karty a po stisknutí "telefonu" jen ztiší reprodukci. Snažil jsem se včera najít asi 3 hodiny v kuse ke stažení nějaký firmware, ale bohužel jsem nic nemohl najít :-( vše jen na Columbuse.
  2. Humik

    Česnek v autě?

    Vozík bohužel nemůžu - nemám tažné zařízení..
  3. Humik

    Česnek v autě?

    Přemýšlel jsem o tom to do něčeho zabalit, právě do nějakých pytlů.. Bez toho by to zřejmě byla sebevražedná cesta, co myslíte?
  4. Zdravím :-) Budete se mi smát, ale mám šílený dotaz.. Mé šílené příbuzenstvo se rozhodlo, že s sebou mám na Slovensko cestou na Vánoce dovézt v Superbu 40kg česneku. Česnek zrovna není nearomatická záležitost.. Myslíte, že když s tím budu cestovat tak 10 hodin v kufru asi 750km.. tak, že to pak z toho auta půjde dostat? Díky za zkušenosti (opravdu si nedělám legraci :-)
  5. Ahoj, Koupil jsem disky a na nich obutí.. je tam dobrých 5mm přičemž jedna guma je trochu odřená z boku a druhá má defekt. Stejně je nutné mít na jedné nápravě stejné gumy, takže bych vyměnil 2 gumy. Nechce se mi kupovat jeté, raději bych koupil rovnou nové, pakliže rozdíl v ceně není až tak markantní. V nějakých testech jsem četl že rozhodně je lepší mít nový vzorek vzadu než vepředu. Nicméně jak moc špatný nápad je mít takto "nevyvážený" poměr vzorků? Příští sezónu bych koupil nové přední, čímž by časem dohnaly sjetím zadní, vzhledem k tomu, že se přední sjíždí rychleji díky těžkému motoru. Co si o tom myslíte? Díky
  6. Ahoj, Plánuji jet na 1700km dlouhou cestu. Nedávno jsem cítil zápach spáleniny u levého zadního kola, což jak jsem si na fóru našel byl pravděpodobně filtr pevných částic po regeneraci. Nejdříve jsem ale zkoumal, jestli to nejsou brzdy, načež jsem si všiml, že na pohled na zadních brzdových destičkách není nic moc vidět. Nerad bych s tím měl problémy po cestě. Stejně tak kdybych s tím zajel do servisu tak i kdyby tam bylo 30% destiček tak mi řeknou že je třeba je vyměnit. Předpokládám, že na signalizaci asi spoléhat nejde, navíc je pokud vím jen u předních kol, nebo funguje i čidlo kdy klesá hladina brzdové kapaliny s tím jak stoupá opotřebení brzd? U Octavie jsem zadní destičky poznal tím, že vydávali divný zvuk jako bych dřel kamenem o kov, nebo kovem o kov - to už ale bylo těsně před smrtí. Jak kontrolujete jestli ještě nepotřebujete měnit brzdové destičky? Podle čeho poznat, že už je ten správný čas zajet do servisu? Auto má najeto čerstvě 70.000km, kupoval jsem ho v 52.000km, nevím jestli je první majitel vůbec měnil, nebo jestli jsou původní. Díky moc!
  7. Ahoj, Uměl byste někdo flashnout podvolantovou jednotku v Superbu II? Díky za info.
  8. Ahoj, Včera jsme strávili montáží Multifunkčního volantu do Superba II rok 2010 asi 4 hodiny. Jednotku se podařilo nakódovat, nicméně vypisuje neustále tuto chybu a po "uspání" auta, po zamčení zhruba po 5 ti minutách se resetuje kódování podvolantové jednotky a tím pádem přestane volant fungovat.. Po nakódování zase do dalšího vypnutí funguje bezproblémově.. nevíte kde může být chyba? :-( Díky moc. Address 16: Steering wheel Labels: 5K0-953-569.clb Control Module Part Number: 5K0 953 521 AT HW: 5K0 953 569 B Component and/or Version: LENKS.MODUL 009 0136 Software Coding: 008A100000 Work Shop Code: WSC 01234 123 87655 ASAM Dataset: EV_SMLSNGVOLWS A01004 (SK46) VCID: 7EF7C26DE1EC549 1 Fault Found: 4620288 - Internal Control Module Memory Check Sum Error B2000 46 [009] - Calibration/parameter memory failure Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 1 Fault Frequency: 1 Reset counter: 33 Mileage: 68322 km Date: 2023.14.02 Time: 00:29:04
  9. Zrovna v teto kombinaci to vypada hodne dobre :-)
  10. Ahoj, Rád bych sehnal někoho kdo je schopen sehnat i namontovat multifunkční 4 ramenný volant do Superb II - 06/2010 - je tam rádio Bolero. Nyní je tam 3 ramenný volant ze sportovního paketu - takže stačí sehnat volant bez Airbagu. Jsem z Prahy, po Praze nebo Středočeském kraji dojedu - ideální je pro mě víkend, nebo večery. Díky za nabídky nebo tipy :-)
  11. To je hodně smutné.. teď abych ještě kupoval nějaké audio..
  12. Byl to uvolneny plast - nasavac vzduchu.. Opraveno na zarucni opravu :-)
  13. Diky za reakce :-) Co se tyka toho opotrebeni brzd tak to je opravdu nesikovne reseni uz z toho duvodu ze mi zadni u Octavie vydrzeli 2x vymenu prednich desticek.. a zatimco predni jsem poznal divnym zvukem (jako by byl kamen mezi destickou a kotoucem), tak o zadnich jsem nevedel vubec a vsimli si toho az v servisu pri vymene kol..
  14. Ahoj, Mám ve výbavě signalizaci opotřebení brzdového obložení a signalizaci poklesu tlaku v pneumatikách. Jsou ty funkce vůbec reálně využitelné? Nebo to signalizuje skutečně limitní hodnoty pro blbce, kdy neslyší že brzdy dělají bordel a necítí v řízení, že má téměř vypuštěné kolo. V servisu mi bylo řečeno, že signalizaci brzd signalizuje častokrát až tehdy, když auto prakticky nebrzdí, což se mi nechce moc věřit.. S tlakem v pneumatikách je asi problém obecně (už se tu o tom více psalo v sekci Octavie II, kde zkušenosti ukázali, že pokles tlaku musí být fakt masivní). Co si o tom myslíte?
×
×
  • Vytvořit nový...