Přejít na obsah

Octavka 1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Octavka 1

  1. Mám Octavku 1,9 TDi, vzadu mám kotoučové brzdy. Minulou zimu mi zůstala viset ruční brzda a spálily se mi zadní bzrdy. Vyměnil jsou kotouče, destičky i lanovody. Stále to nebylo dobré tak jsem koupil nové brzdové třmeny. Na jaře jsem opět vyměnil lanovody a kovové průchodky lanovodů do interiéru. V létě je to dobré, ale teď mi již zase zůstáva bzda viset a stále přibržďuje. Už nevím co bych ještě vyměnil aby to bylo dobré???????? Nevíte někdo co by se s tím dalo dělat????????
  2. Tak už mi to konečně jede. Chyba byla opravdu v řídící jednotce. Nějakým způsobem se řídící jednotka hádala podtlaky okolo turba. Takže kdyby měl někdo taky takový problém zkuste hledat chybu v řídící jednotce.
  3. Minulý týden jsem měnil Turbo a celé porubí jsem kontroloval. Vypadá že je v pohodě, nikde není naprasklé, a všechny sponky drží dobře.
  4. Možná už to tu bylo ale chci se ještě jednou zeptat. Mám Octavku 1,9 TDi, 81 kw, r.v. 99. Jakmile sešlápnu plynový pedál k podlaze tak se mi okolo 3000-4000 přepne nouzový režim. Měl jsem to na diagnostice a napsalo mi to Regulační odchylka plnícího tlaku. Při jízdě jsme změřili, že tlak je nízký. Zkusil jsem vyměnit váhu vzduchu, magnetický ventil N 75, Všechny podtlakové hadičky, a čidlo tlaku v potrubí. Stále to bylo stejné tak jsem koupil nové TURBO, v domění že je to v něm, ale není stále mi přepíná nouzový režim. Ať zkouším vše stále je to stejné. Napadá mě, že by mohla být chyba v řídící jednotce. Je to možné?????? Prosím o pomoc už si nevím rady.
×
×
  • Vytvořit nový...