Přejít na obsah

Luhal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Luhal

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Peter2410: 1.mam standardni a tvrde mi prijdou akorat. 2.ber kombi, kazdy litr kufru navic je jen dobre. Osobne se mi kombik i vic libi. 3.mam 16" a na bezne cesty jsou akorat.
  2. Pajjja: odstranili mi to bez problemu v servisu. Právě kvůli nalévání z kanystru. Nevýhoda je, že pistoli musíš při tankování přidržovat. Je tam teď v hrdle holt víc místa.
  3. Jo,sorry,je tam jen aktivace BT a AUX. Zmýlil jsem se.
  4. Ty kaminky mne pronasleduji hodne let. Na Favu, na Fabii1, O2FL - vzdycky to rachtalo. O3 zatim nic tak snad to nezakriknu :-)
  5. Tak už jsem se dnes chtěl radovat, ze mám taky oranžová čísla . Najednou se objevila. Jenže když jsem pak během cesty vypnul a zapnul motor, zmizela a jsou zas bílá. Škoda, líbilo se mi to.
  6. No jo clovece,ted jsi mne dostal :-) c) je spravne. Vic cist a mene psat. To je to oc tu bezi. Sorry...
  7. Ne,mam kkasicky usb. Takze mam smolika? Funguje jen na ajfouna?
  8. Ahoj, podařilo se někomu vyvolat v rádiu swing toto menu? Mp3 na mé kartě obsahují potřebné tagy ale ať dělám co dělám, nedostanu se na něj ;-(
  9. MR2015, 2.0 tdi, koupená tento měsíc. Po na natankování plné nádrže to při zastavení šplouchlo, pak následovala delší jízda - ca 400km a nešplouchá.
  10. Stejne to zkusim. Je to firemni auto,myslim,ze by to mohl prodejce skousnout na vlastni naklady, koupit ND a namontovat. Nakupujeme tam dost aut...uvidime :-)
  11. Petrik: kargoelementy v eleganci (ještě :-) ) jsou
  12. Tak samozřejmě,že mají v ceníku kouzelnou větu o tom,že si vyhrazují právo změn. Ale pokud si něco objednám a platím za to plnou cenu,pak to mám i dostat. Nevšiml jsem si,že by změnili cenu vozu o rozdíl ceny mezi držákem a schránkou. Podle mne to je okradení. U nás ve firmě podobné věci řešíme na kulanci, těch pár korun nám nestojí za nespokojeného zákazníka. Ale to už si musí ŠA zvážit sama.... tolik můj názor.
  13. Ne vážně,prostě mne to vůbec nenapadlo. Snad půjdou dobře sundat ty držáky vest a nebudu muset vytahoval celé sedadlo?
×
×
  • Vytvořit nový...