Přejít na obsah

dataspeed

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dataspeed

  1. Chci se zeptat, jestli se to nějak vyřešilo, řeším podobné díky.
  2. dataspeed

    Moje Octavia

    přehled mých úprav
  3. Moje poznatky, směšovač vzduchu nefunkční, teplý vzduch od výfuku si motor sál asi dlouho, bimetal se ani nehnul, nová skříň cca 1200 kč, tak jsem použil bimetal z favorita, je o něco delší a má na sobě závit . Do skříně směšovače jsem vsadil lícovou matku skrz ní natočil bimetal a nastavil kdy se má uzavírat (fénem skrz hadici od výfuku). Sání jsem upravil podobně jako členové fóra pomocí instalatérských kolínek a trubek viz foto. Spotřeba Vary Plzeň 5,8 L Dlouhodobá spotřeba ukáže pro a proti.
  4. Tak jsem další na řadě s opravou rozdělovače, nechal jsem si to vytočit dle nákresu , děkuji autoru A připojuji foto
  5. I kdyš je to skoro 2 roky, omlouvám se že jsem nenapsal čím to bylo. Vše bylo vyřešeno konektorem u lamba sondy byl plný vody, po vysušení a vystříkání WD40 vše v pořádku.
  6. dataspeed

    Logo klíče

    Pro Geoo jestli chceš pošlu ti to logo poštou, napiš adresu
  7. cau mam mozna podobný problém, vyřešil jsi to startování výměnou toho čidla teploty ?, nebo to už samo přešlo
  8. Dal jsem stejný svíčky jako tam byli , udělá to i když je motor ohřátej na provozní teplotu zastavím, 10 min počkám a pak nastaruju ujedu 200 metrů a začne škubat, za chviličku to zmizí a auto už nezablbne. Celou zimu co začala tak bez škitnutí. Na globusu beru pořád a auto zatim neprotestovalo. Nemohl by blbnout regulátor tlaku paliva na tý vstřikovací liště ? Jak změřím ten tlak ?
  9. cívka, kabely,víčko rozd. palec svíčky vyměněny stále stejný stav, 2600,- zatím vylítlo do vzduchu, klapka vyčištěná, když byla klapka špinavá chcípalo to na volnoběh a motor houpal, vyčištěním bylo vše v pořádku ale to bylo když jsem auto koupil ted nastartuju jedu pak zablbne a pak je celou cestu klid a volnoběh je stabilní.
  10. Nejdříve plnou u benziny, a začalo to blbnout tak u 1/4 nádrže, pak jsem vzal plnou na globusu a pořád to samí,čidlo teploty ukazuje přes vag docela přesně
  11. š oct 1,6 55kw 140000km, mám problém před dvěma dny jsem jel do města vše v pořádku, po odjezdu jsem nastartoval a asi po 50 metrech začal motor vynechávat a škubat, tak jsem ho zhasnul, znova nastartoval a zase asi po 30-50 metrech to začlo vynechávat musel jsem odjet z křižovatky tak jsem víc přidal a poté 100 km bez vynechání volnoběh ok spotřeba ok, to samé se děje vždy když zastavím a stojím třeba 30 min pak nastartuju chvíli blbne tak 20 vteřin a pak zase je vše v pořádku. Vyměnil jsem svíčky, víko rozd.a palec. Přes PC jem kontroloval motor a pouze sporadická lambda ta tam byla i vlétě a jezdila v pořádku. za dva roky co jí mám tak je to poprvé co takhle blbne. Tak prosím jestli má nějakou zkušenost s podobnou poruchou aď poradí děkuji moc.
  12. Při odemykání auta mi zůstal klíč v krajní poloze, nešlo zamknout ani odemknout a zaseknul se i motor centrálu. Z kufru šli zamkonut všechny dveře kromě řidiče. V první chvíli jsem už viděl jak kupuju novou sadu zámků a motor zámku do dveří řidiče. Vag psal zkrat zámku řidiče na - (kostru). Po demontáži obložení se na mě vysypala hromádka hliníkovejch kroužků ze zámku. Vyjmul jsem i zámek ze dveří na kterým "něco" chybělo. Po chvíli hledání jsem našel na škoda-dílech opravnou sadu na zámky 1U0 898 001. Oprava viz foto. motor centrálu byl v pořádku, safe ok, tak jsem rád.
  13. Já mám 1,6 AEE, dělal jsem si to sám viz http://skynet.wgz.cz/vymena-vyfuku-oprava
×
×
  • Vytvořit nový...