Přejít na obsah

Kiniš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kiniš

  1. Díky moc za to číslo.
  2. Ahoj, chtěl bych zeptat, kde se dá sehnat pojistný šroub volantu? Je totiž omezený počtem použití (5x). Ještě mě napadla jedna věc: kdyby byl na šroub znovu nanesen zajišťující tmel, mohl by se používat vícekrát? Díky za odpověď. Octavia 1.9 tdi r.v. 2002, ALH.
  3. Kde je možnost sehnat pouze skla ke světlům (facelift) ???
  4. Díky za radu. Vyzkouším, uvidím...
  5. O žádném časovém spínači nevím. pokaždé to trvá jinak dlouho +- 1 vteřina. Jedná se jen o první start. pak už to startuje okamžitě.
  6. Mám ten stejný problém jak "paraganlukas". Zjistil někdo příčinu? Dám klíček do polohy startování... chvíli se nic neděje (cca 3 s.)... pak se začne točit startér a okamžitě to naskočí. Další startování už jde hned. Děje se tak když auto stojí přes noc (cca 8 hodin). V menších časových intervalech jde nastartovat okamžitě. Řekl bych, že na to má také vliv zimní počasí (čím víc mrzne tím déle se musí zprvu čekat). Baterie nová Varta 80 Ah. startér nový Bosch.Motor 1.9 Tdi ALH Prosím o radu. EDIT: Ještě jedna věc: když je klíček v poloze startování nic necvakne. Takže cívku na startéru jsem vyloučil.
  7. Jenomže kapalina v nádržce neubývá. Tak nevim.
  8. Přišel jsem na zajímavou věc. Že mně uniká kapalina jsem si všiml potom, co jsem měl auto zvedlý na špalkách. Co jsem to dal dólu na kola a dolil jsem kapalinu do serva, žádná kapalina neuniká...
  9. No toho jsem se právě bál, že do toho budu muset vrazit tolik peněz. Ale asi není jiné východisko. Taky jsem ale četl o kapalině - utěsňovači posilovače řízení. Tak vyzkouším prvně asi to. http://www.olejshop.cz/aditiva/p/gold-eagle-power-steering-stop-leak-prisada-pro-utesneni-posilovace-rizeni-355-ml/
  10. Zdravím, (Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003) mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké? Děkuji za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit nový...