Přejít na obsah

Sssisko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    344
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Sssisko

  • Narozeniny 13.2.1988

Návštěvy profilu

2 866 zobrazení profilu

Oznámení Sssisko

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Takže čím mám začít? Měl jsem sundaný narazník a viděl jsem na to servo a ty kable byly v tzv. "husím krku" tak ten svazek myslíš, že je zhnilý? A to servo jako tak je dobre nebo taky na prd? Mám pocit že jak to svítí tak jde i o něco hůř..
  2. Ještě jedno nové zjištění. Když je motor studený, strčím klíček do spínačky, otočím jednou, rozsvítí se kontrolky, které za 2 vteřiny pohasnou (i ta volant s vykřičníkem) nastaruju a opět se rožne (servo volant s vykřičníkem). Ale pokud strčím klič, otočím jednou a hned začnu startovat (že nemají čas kontrolky pohasnout) tak už se kontrolka serva nerozsvítí... Po zahřátí, můžu počkat až kontrolky normálně zhasnou, a už se nic nerožně.. nechápu co to může dělat..
  3. No včera jsem to napíchnul na jiný PC co má otec v servisu, a dal jsem ten AUTO SCAN co proletí všechny členy, a našlo to jen Adresa 44: Posilovač řízení Labely: nevybrány. Nalezena 1 chyba: 01317 - řídící jednotka v panelu přístrojů (J285) 79-00 prosím, přečtěte pamět závad. Dal jsem to smazat, a už nic, ale to proto, že to zase bylo už zahřaté... Fak to nechápu.. Zkusim zatlačit ty konektory a uvidím. A to jak zůstane svítit, tak to tu chybu najde, ale po zahřáti když to zhasne tak už to tu chybu nenajde (aniž bych ji mazal) Dělá si to co chce.. nechápu to...
  4. Aha, ja s budíkama nic nedělal. Ze vždy po zahřatí to přestane blbnout. Jak bych zjistil kde v budikach je problém?
  5. Hoši nevíte co by to mohlo být? Skoro pokaždé za studena ta kontrolka nezhasne a svíti pořád během jízdy. Po 10KM jízdy motor vypnu, nastartuju znova, kontrolka problikne a už nesvítí. Měl jsem to napojené na počítači a našlo to jen jedinou chybu a to - 01317 - řídící jednotka v sdružených přístrojích J285, 79-00 prosím přečíst paměť závad. Dám paměť závat 0 chyb... Nechápu co by to mohlo dělat. Pojistky jsou OK, 3 konektory od serva jsem oddělal, prostříkl a jsou taky OK, servo funguje dobře tak jak má i když v nádobce od serva mám oleje po rýsku MINima, ale i kdyby byla nádoba prázdná tak by to nesignalizovalo (psali v knížce). Co to tedy může být? Snímač natočení ůhlu volantu? Nebo něco s přístrojovkou? Díky za tip
  6. http://www.hybrid.cz/elektricka-skoda-fabia-jezdi-za-par-haleru-na-kilometr
  7. Já jsem loni přezul na letní 15.3.2011 (počasí bylo jak teďka, slunečné a teplé) a týden na to napadl sníh... A držel se ještě týden, bylo asi -1°C přes den... tak jsem si řekl, že příště pro jistotu přezuju až na začátku dubna..
×
×
  • Vytvořit nový...