Přejít na obsah

pepohlud

Uživatel
  • Počet příspěvků

    184
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

O uživateli pepohlud

  • Narozeniny 8.8.1989

Oznámení pepohlud

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. O týden později by to bylo lepší datum
  2. Přesně tohle jsem už udělal, ale nevím jestli budou ochotni jako ve tvém případě Díky za radu! - Už mi odpověděli a poslali ho:)
  3. Nemáte někdo náhodou TP od nějakých alu od Ronalu 7x17 ET38 ??? Nebo kde by se dal sehnat zpětně? Díky za rady!
  4. pepohlud

    Jaký olej

    Tenhle tam dávám, ale zajímá mě jak jsou s ním spokojení ostatní, když už se to tady tak řeší
  5. pepohlud

    Jaký olej

    Pánové co říkáte na tenhle? Castrol Magnatec Diesel 10W40??? prosím o hodnocení...
  6. Moje úprava s podsvitu, provedena spolu s mým pajmistrem. Budíky ala VW s ručičkama PassatCC a zbytek do modra. Velikánská změna oproti nudné zelené. Použili jsme předface budíky a změněno i teplota a palivo modře a ručičky červeně... Fotky jen mobilem, udělám lepší a přiložím.
  7. Sraz super - vydařilo se vše! A souhlasím s Luďanem projížďka Fabkou super! Měl jsem zážitek:) Doladím fotky a taky něco přidám.
  8. 1.9 TDi ASV @ chip by drapek - Dá se jezdit od 4.1 po 6.4 ale k té dolní hranici to se už člověk kouše nudou. To se už pak jen lehtá, ale dá se tak zajet. Třeba dovolená 3000 km většina po dálnici při rychlosti 140-150 s klimou a naloženým autem 5.3 dle pal.pc i dle km. K té spotřebě 6.4 - do města pokud je motor ještě nezahřátý a taky při dravějším stylu jízdu mimo město.
  9. Airbag svítí protože konektor v autě je - 6NO 972 571 a v sedačce je - 6X0 972 783 Máte někdo radu jak to vychytat???
  10. Pokud nebudu mít zápas dorazím + 1 to tak vypadá. Dolany jasná věc, pokud pojedu:)
  11. Měl jsem sedačky s bagem+vyhřev a vyměnil jsem je za faceliftové s bagem+vyhřev - u bagu konektor stejný, ale svítí kontrolka airbagu a dle vagu ukazuje boční airbagy. Navíc budu muset přepájet konektor na vyhřev, protože předface a face nepasuje. Nevíte někdo co s bagama??? Díky za rady!
  12. Děkuju za poklonu od ostatních startujících, ale zrovna nic silnějšího okolo nejelo a to nemáme žádné rakety:) Jo a Libore, jak bez ceny??? Už se pomalu domlouvám s Luďou, kdy se můžu stavit, akorát prvně musím vytáhnout sedačky, než za ním pojedu. Asankovi se to asi moc líbit nebude:-D (max. bych si ho půjčil na procházku a hnedka vrátil) :-D
×
×
  • Vytvořit nový...