Přejít na obsah

Franta123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Franta123

  1. Zdravim mě to dělalo to same.Kontrola vše v poradku akorat mala odchylka geometrie,že se to neda seřidit.Tak jsme na starou tyčku dali zadni sbihavost.Byla rozhozena.Po kontrole na leasru vše v pořadku.Od te doby je klid.Pak sme to dělali jestě na jedne octavce, vše v poho předtim 60km a nedala se udržet na silnici.
  2. Dik moc tak se me to potvrdilo ja sem mel zbihavost 4mm a 6mm a kamoš ma 4mm na obouch mechanik řek ,že je to v normě ale zdalo se me to velka zbihavost pak veř odbornikum.
  3. Nenajde se někdo kdovi jaka je ta hodnota našel sem akorat škoda 120 max 2mm poradi nekdo jak octavka 4*4
  4. Poradi někdo jak je to stou sbihavosti.Dnes sem to zkoušel u kamoše a ma zadek vic zavřeny.Oba na geometrii v poho.Nema nikdo stupně nastaveni 4*4
  5. Ja sem hybal s rozvorem a zbihavosti na šroubech na ramenu mam větši diry je to jen par milimetru ale geometrii to moc pomohlo .Odklon kol nastavit nejde.
  6. Zdravim mě to děla to same sazel sem na geometrii dost velka zbihavost po opravě mam najeto malo km tak uvidim
  7. Zdravim mam 4*4teprve dva roky najeto 20 000 jinak stav tachometru je210000.Měl sem běžne problemy na udržbu akorat podvozek me vadi neni to ono ta zadni naprava je horši po celkove opravě je to lepši až na tu cenu 5000 ale ta spotreba nafty je super na 4*4.Pokud neni potreba jezdit do moc velkeho terenu je to dobra nahrada terenaku .
  8. Zdravim daval sem 12mm na 4*4 a je to celkem moc, mam slabši pružiny a šlo to o 3cm .Na origo stači ta podložka co tam ma byt.Jinak musiš dat na predek vic jak 28mm pokud nevadi zvedlejši zadek.
  9. Byl jsem s tim u mechanika napojili jsme to i za jizdy vše bylo v pořadku jen chyba napsana v pameti v odchylkach tlaku do turba.Problem se projevoval jen za jizdy domu z dovolene při dlouhe jizdě po dalnici.Na normalni silnici kde se přeřazuje tak to nic neděla proto projiždka nic neukazala zakon schvanosti.Hadice se zdaji v pohodě.
  10. pomozte prosim nekdo. Mam octavcu 19tdi 66kw 4*4 a v tahu na dalnici přestane tahnout.Po znovu nastartovani chvilku klid prestane jet až v dlouhem tahu.Na vagu je napsana chyba tlaku do turba, agr ventil beha.Pod sklem sou dva el. ventily ten v pravo co de do turba divne cvaka po zapnuti kličku.
  11. Pokud ti zaleži na vysce tak hlavne kup origo daj se sehnat repliky o dva lacinejši ale je to mekši
  12. Zdravim dneska sem se dozveděl ,že to mužou dělat ramena mezi diferakem a kolem jak se naně dival sou uplně k jedne straně a začinaj se prodirat.Sou tam prej naky kloubky a ty často odchazi ,že to shaněl na svoji oktavcu+praskle rameno co setam prodřelo.
  13. Ted uz sem taky chitreši a mohu jen souhlasit,že je lepši připlatit a dat origo.Prace je to děsna nevěřil sem tomu než sem to skusil chtělo to lepši stahovak.
  14. ¨Tak mam hotovo dal sem pera lesjofors menši cena jak origo ale maji slabši drat a zadek je kousek niž .Nemate někdo zkušenost co vydrži jak moc se ještě unavi orginal je asi orginal.
  15. Zdravim taky mam tento problem se 4*4 99 najeto 207000 plave na ledě nebo na sněhu měl sem dojem že to dělaj kola a nic dal sem nove obuti a je to stejne vyměna pružin nepomohla měl sem jedno praskle ,a na vagu vše v poradku haldex bez zavad.Vic lidi me tvrdi,že to děla nakej sylemblog na naprave ale zatim sem nanic nepryšel.
  16. Mate někdo zkušenosti jestli je prasknuti zadni pružiny na o1 4*4 bježne ?Poradte jak na demontaž
  17. mate nekdo jeste ty podlozky,jsem zde novy a octavii 4*4 mam teprve dva mesicea potrebuji ji zvednout co nejvic.
×
×
  • Vytvořit nový...