Přejít na obsah

Harry Korek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

951 zobrazení profilu

Oznámení Harry Korek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, tady jsem našel něco málo o vibracích kotoučů http://www.gpdcb.cz/news/vibrace-prednich-kotoucovych-brzd-vozu-skoda-octavia-i-roku-vyroby-1997-az-2006/
  2. Zdarec, no tak po takové době na ručce máš přilepené pakny k bubnu (kotouči) je potřeba poklepat po bubnu např. dřevěnou palicí, ať se neponičí. U liťáku jednoduché mezi paprsky a u plechu sundat kolo. Snad to pomůže. Jinak pokud to jde a situace dovolí, ručku nezatahovat, hlavně v zimě.
  3. Zdarec, tak já mám kočár trojkombinaci Hoco Diamond a do kufru tchánové fabie pouze bez koleček a ještě tam pak nejde dát vrchní plato. To do favoša mi vleze s kolečkama i s platem a do octávy ani nemluvím. Prostě strašně malý kufr na auto s dětmi (i jedním :-)) někam pojedeš a to bude kočár, houpací křesílko, hračky, oblečení atd. a pojedeš jak VietNguyen na trh. Fotku jedině až naši přijedou na návštěvu. Nečetl jsem pořádně celou diskuzi, tak nevím jestli už to auto vlastníš nebo chceš teprve kupovat, ale kamoš s fabelou přijel do obchodu a který kočár vlezl do kufru, tak ten hold musel vzít. Tož tak. Přeju správný výběr.
  4. Zdarec, tak zkus třeba tohle - http://elektro.bazos.cz/inzerat/10152878/RCD-200MP3-original-VW--Skoda--Seat--uplne-NOVE.php
  5. Tak včera technická a dnes rozvody, to zas bude kočárrrrr. Tímto děkuji za díly členovi Sebo.

  6. Zdarec, u těch ledek je to normální, že po vypnutí ještě jakoby lehce svítí. Má je i tchán ve fabii a dělá mu to taky,( v sekci fabia to také řešili) Ony po určitém čase vypnou, takže žádný odběr. Mám i doma led světýlko na dvě tužkové a tam to dělá taky, jen to určitě dřív zhasne než třeba v autě.
  7. Harry Korek

    rozvody

    Zdravím všechny, taky se chystám na rozvody a po přečtení různých odkazů jsem napsal ještě do škodovky co s tím a přišlo tohle.(a ještě jsem se ptal na svíčky) Vážený pane XXX, interval výměny rozvodového řemene u vozidla s číslem karoserie TMBCX41U..., motor BFQ, není stanoven. Dle Servisní knížky je u této motorizace předepsána kontrola ozubeného (rozvodového) řemene po proběhu 90 000 kilometrů (krom motorizace 1,6 l/77 kW). Dle jeho stavu pak opravna majiteli vozidla případně navrhne výměnu. Výměnu zapalovacích svíček u této motorizace doporučuje výrobní závod po proběhu 60 000 kilometrů. Někde to tu snad už bylo, tak jen shrnutí pro benziňáky: motor 1.6 BFQ r.v.2003 Tak se to stavím určitě aspoň překontrolovat a pak uvidím co s tím.
  8. Zdarec, posaď nekoho do kufru, hrkajte po dědině a ať hledá kde sa co třepe. :-)
  9. Zdravím pánové, taky bych chtěl vyměnit svíčky, ale mám k tomu dotaz. Všude se píše jen o svíčkách NGK jako originál, ale já našel v etce pro motor 1.6 BFQ svíčky BERU. To NGK je psáno pro motor AVU. Tak co tam tedy dát? Díky za odpověď.
  10. třeba tu http://aukro.cz/item1309381361_kryt_pod_motor_kryt_motoru_na_skoda_seat_audi_301.html
  11. Tento kryt je na benzínovou verzi a je krátký, celý motor s tím nezakryješ. Ještě je velký pro diesel, ale pasuje i na benzín. Já mám 1.6 2003 a mám tam plastový z dieslu a pasuje přesně, jen musíš dokoupit takové svorky do nápravy a plíšky na zasunování na plast, aby Ti tam držely šroubky. pro úplnost ta svorka je matice plechová pružná N 103 271 02 a plíšek je matice plechová N 015 458 1
  12. Octavia 1.6 75kw, 80 000km, BFQ r.v.2003, olej Texaco Havoline 5w40 Moje dlouhodobá spotřeba 6.5l. Sedí to i s palubákem, protože jsem tu někde stáhnul tabulku na výpočet spotřeby a tak si každé tankování píšu. Jinak jsem jel teď nedávno Brno - Luhačovice tam 5.5l a nazpátek 5.3l ,jízda pohodová ve dvou, obec 50 mimo 100. Jezdím tak 70% delší trasy a zbytek město. Jednou jsem měl ale trcky jenom po městě a to bylo pořád kolem 9l. Takže zatím spokojenost.
  13. Ahoj, zkus ještě pohledat, je tu toho určitě hodně. Má zkušenost z kufrem je, že jsem vytrhl nakonec těsnění kolem dveří, protože už jsem opravdu nevěděl co, nacpal ho silikonem a znovu ho přitlačil a od té doby je klid. Ale než sem na to přišel...
  14. Zdravím pánové, tak to já mám skoro rekordmanku Akuma 60ah ,magické oko a odešla právě dnes a to je od prosince 2003. V neděli jsem ještě jezdil bez jediné známky, že by měla odejít a dnes je pátek a ani ťuk. No teď ji ještě oživuju, ať aspoň nastartuju a odjedu z práce domů a zítra jdu shánět novou.
×
×
  • Vytvořit nový...