Přejít na obsah

Talla2xlccv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Talla2xlccv

  • Narozeniny 30.7.1978

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Talla2xlccv

  1. Talla2xlccv

    Climatronic

    Další poznatek zkusil jsem po prolezení různých fór vyčistit poťák, no ale v mém případě zbytečný cesty jsou vydřený, a to bude ten zásadní problém proč klapka klapala jak chtěla.
  2. Talla2xlccv

    Climatronic

    No je to ale dost divný, protože výrobce dělá několik druhů, a všechny mají 10kohm. A všechny vyrábí pro automotive. https://tech.alpsalpine.com/e/products/category/sensor/sub/05/series/rdc50/ zkusím někde pohledat, kolik má ten poťák mít. 5K ohm může mít právě proto že je mrtvej.
  3. Talla2xlccv

    Climatronic

    Sehnat se dá jeho číslo je RDC503052A A koupit se dá. https://cz.mouser.com/ProductDetail/Alps-Alpine/RDC503052A?qs=j%252B1pi9TdxUaVD4zRKg%252Bh9Q%3D%3D V tejdnu zajedu do místního tv servisu možná je tam mají. Nebo ho objednají. Klapku mám v plánu opravit do náhrady.
  4. Talla2xlccv

    Climatronic

    Tak už netřeba, někdy je přehnaná opatrnost zbytečná, chtělo to podebrat a trochu zabrat 😀
  5. Talla2xlccv

    Climatronic

    Jak jsi dostal dolu ten ozubenej pastorek ? Nějak nejde vykoumat jak se sundává.
  6. Talla2xlccv

    Climatronic

    Paráda mám behr řeším taky tuhle klapku, a díky poslednímu příspěvku nemusím kupovat tu předraženou. 👍👍
  7. Zdar nemáte někdo zkušenost s bezpečnostním kódem centrální elektriky ? 31347 jednotka nebere a za boha ho nemůžu sehnat bez něj nejde nastavit living a comming home přes natrasovní kanálů. Nikde na fórech tady jsem nic nenašel. Díky za každý info. Rok 2014 jednotka 6R0 a nějaký drobný.
  8. Taky jsem koupil spojler v téhle akci, ale jejich příprava pro lakování nestojí za nic. doporučuju i přesto co na to nanášejí použít plnič na plasty. ten jejich šedý postřik co tam je je k ničemu. odmaštěno zdrsněno, a barva se místama loupe. tím že se to musí na nárazník lepit, bude oprava docela sranda. a netěším se na to.
×
×
  • Vytvořit nový...